Svaštara

Januar je mjesec sreće, naročito za ova tri horoskopska znaka

To je mjesec koji će obilježiti nekoliko astroloških aspekata, od kojih je vjerojatno najvažniji retrogradni Merkur u Jarcu

Ispratili smo staru i dočekali Novu godinu. Nakon spektakularnog slavlja i dočeka 2023. godine, januar je mjesec koje mnoge vraća u stvarnost.

To je mjesec koji će obilježiti nekoliko astroloških aspekata, od kojih je vjerojatno najvažniji retrogradni Merkur u Jarcu. Januar će biti sretan mjesec najviše za tri znaka – vodoliju, jarca i ribe.

Vodolije

Vodolijama će početak godine ostati u lijepom sjećanju. S Venerom u njihovom znaku, bit će optimistični, druželjubivi i uživat će u životu. Ovo je pogodno vrijeme za nove susrete i romantične doživljaje, dok će parovi dobiti priliku zbližiti se.

Kraj mjeseca donosi im sreću na poslovnom i financijskom planu.

Jarac

Iako će im retrogradni Merkur kvariti planove sve do 17. januara, druga polovica mjeseca bit će im prilično povoljna. Doživjet će uspjeh na poslu, pa tako mnoge očekuje napredovanje ili pronalazak bolje plaćenog radnog mjesta.

Sam kraj mjeseca rezerviran je za ljubav. Samci bi mogli ostvariti zanimljivo poznanstvo, dok će parovi postati prisniji.

Ribe

Ribama će početak godine donijeti priliku da poboljšaju odnose s ljudima koje vole, ali i da učvrste poslovne kontakte. Podrška okoline donijet će im uspjeh na poslovnom planu.

Intuicija će ih voditi kroz život pa će donositi mudre odluke, a jedino na što bi trebali paziti je da se ne svađaju s članovima porodice. Krajem mjeseca Venera ulazi u njihov znak i donosi im ostvarenje ljubavnih želja, piše N1 Zagreb.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh