Svaštara

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JANUAR 2023.

Blizanci uživaju u sreći, Vagama moguć veliki dobitak

OVAN

POSAO: Ozbiljan razgovor sa inostranstvom. Mesec je u vašem trećem polju komunikacija, znaku Blizanaca. LJUBAV: Posao vam je na prvom mestu pa će vaši razgovori i ljubav nekako biti okrenuti više brizi za egzistenciju, poslovne transfere, razne delatnosti. ZDRAVLJE: Pomalo problem sa disanjem.

BIK

POSAO: Potrebna vam je pomoć jedne ženske osobe koja može da unapredi posao ili vas poveže sa bitnim osobama. LJUBAV: Iako se ponekad ponašate nezainteresovano pa čak i neotesano, vašeg simpatizera to izgleda privlači. On voli taj vaš ego. ZDRAVLJE: Čuvajte se neraspoloženja.

BLIZANCI

POSAO: Mesec je u vašem sazvežđu. Sve vam ide od ruke. Bićete prezauzeti. Volite tu dinamiku. Uživajte. LJUBAV: Vi smatrate da je vreme za ljubav i sreću. Slobodni će imati dinamičan početak dana. One u braku očekuje bolje popodne. Više ljubavi, šarma, nežnosti. ZDRAVLJE: Preterano unosite alkohol.

RAK

POSAO: Dobar dan za putovanje i saradnju sa vazdušnim znakovima. Sa Vodolijom odlična komunikacija. LJUBAV: Imate vezu koja je trenutno u krizi. Želeli ste sve za sebe i želju druge strane je bilo teško ispoštovati. Promenite ponašanje. ZDRAVLJE: Dobro zdravlje uz dobro raspoloženje.

LAV

POSAO: Oni koji očekuju posao ili promenu može im se ostvariti. Bićete sigurno neko ko pokreće totalno nove trendove. LJUBAV: Slobodni će biti kao i uvek u centru pažnje. Ako imate susret sa Strelcem, Vodolijom ili Vagom biće pravi pogodak. ZDRAVLJE: Ponovo problem sa kostima, zubima.

DEVICA

POSAO: Za svaku Devicu koja želi da pokrene nešto novo ili svoj plan sprovede u delo, važi da treba da bude povezana sa Bikom ili Vodolijom. LJUBAV: Oni koji su sami moraju posebno da obrate pažnju na svoj osećaj da su dovoljno dobri i vredni pažnje. Više samovrednovanja. ZDRAVLJE: Raspoloženi ste, a zdravlje je za sada stabilno.

VAGA

POSAO: Veliki novac danas. Rešite pravno neki proces ako je potrebno. Saradnja sa drugom Vagom. Uradite sve što je potrebno za dobar posao. LJUBAV: Super dan za sve Vage za ljubav sa strancima. Ovo može da bude lepo poznanstvo koje ima šansu da traje. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na nervni sistem i abdomen.

ŠKORPIJA

POSAO: Saradnja sa Jarcem ili drugom Škorpijom vam može doneti prosperitet. Dobar dan za saradnju sa uticajnim ljudima. LJUBAV: Nova veza nije na putu, ali poznanstvo znači da izađete iz začaranog kruga prošlosti. Mesec u Blizancima danas donosi mlađe osobe. ZDRAVLJE: Cela leva strana tela osetljiva.

STRELAC

POSAO: Danas ste punu entuzijazma, to donosi Strelčevima dobru energiju zarade, novac. LJUBAV: Čeka vas novo poznanstvo sa Vodolijom, Vagom ili Devicom. Oni koji su u braku ili vezi imaju potrebu da partneru naprave lepo iznenađenje. ZDRAVLJE: Pritisak ili pregled krvne slike je potreban.

JARAC

POSAO: Jedan moćan Rak želi važan posao sa vama. Ući ćete u taj izazov iako niste preterano voljni. LJUBAV: Susret sa osobom iz znaka Vodolije. To je osoba koja vas dugo očekuje. Ponudiće vam zajedničko putovanje. Prihvatite izazov. ZDRAVLJE: Dosta dobro, mada treba obratiti pažnju na stomak.

VODOLIJA

POSAO: Dobri ste u poslovima koji traže komunikaciju, veštinu govora, oratorske sposobnosti. LJUBAV: Okrenite se više partneru. Budite postojaniji kada su emocije u pitanju. Ako ste u braku za energičnim Ovnom, onda ćete i te kako da se potrudite. ZDRAVLJE: Virusi. Uzimajte više vitamina C.

RIBE

POSAO: Finansije su vam odlične danas. Uložite u neki inostrani projekat. Isplatiće vam se i bićete traženi na dalje. LJUBAV: Otvoreni ste i pokazujete sve svoje emotivne kvalitete. Partner to vidi i zbog toga je veran, želi život sa vama. ZDRAVLJE: Nikako ne razmišljajte negativno,piše Lepaisrecna


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh