Svaštara

Ovo je najjednostavniji trik za brže sušenje veša koji ćete želeti da probate odmah, efekat je zapanjujući

Da li često dođete u situaciju da je jedan dio veša i dalje mokar, a drugi dio koji ste oprali čeka da bude obješen. Kako riješiti taj problem? Postoji način da se značajno ubrza sušenje.

Sušenje veša u kući - Eklinika.rs

Ovaj genijalan i jednostavan trik posebno je koristan pri sušenju peškira, posteljine ili ćebadi. Znate da im treba dosta vremena da se osuše. Vrijedi znati da to možete lako ubrzati . Kako? Dovoljno ih je okretati svaki sat. Zaista daje iznenađujuće dobre rezultate.

Dio materijala koji se nalazi spolja je u kontaktu sa vazduhom i sušiće se mnogo brže. Dok onaj ispod može ostati vlažan satima. Ako koristimo metod okretanja veša, on će se mnogo brže osušiti.

Ova metoda ne zahtjeva dodatne rekvizite i nije previše zamorna. Dobro će funkcionisati ne samo u slučaju velikih materijala, već i majica, pantalona i dukserica , iako ovdje efekat neće biti tako spektakularan.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh