Svaštara

Najinteligentnija djeca rađaju se u ovim horoskopskim znakovima, kažu astrolozi

Mnoga istraživanja pokazala su da inteligenciju naslijeđujemo samo od jednog roditelja, astrolozi tvrde da i u tome horoskopski znak ima uticaj.

Vodolije
Imaju najviši nivo analitičke inteligencije, koja se mjeri kognitivnim sposobnostima i koeficijentom inteligencije. Ovaj vazdušni znak poznat je po osobinama kao što su inovativan pristup riješavanju problema i gledanju na život kroz posebne naočare. Ljudi rođeni u znaku Vodolije jesu revolucionarni i nezavisni, kreativni tipovi.

Škorpije
Najbolje su u realnim procenama i razumijevanju svijeta u cijelini. Škorpije su veoma analitične, ali i saosećajne, intuitivne i strpljive. Imaju prirodnu intelektualnu radoznalost, žele da znaju sve o svemu što ih zanima. One su zaista najpametniji horoskopski znak po redu kritičnih i radoznalih umova.

Ipak, sve ovo ne znači da drugi znaci nisu inteligentni. Blizancii Vage takođe imaju odličan potencijal, kako je rekao Nil Krebtrij, astrolog, prenosi Yumama, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh