Svaštara

POSLJEDNJI PUN MJESEC U 2022. GODINI: Vatrena ENERGIJA koja podstiče BURU EMOCIJA, obavezno postupite ovako za ostvarenje želja

Posvetite se sebi!

Pun Mjesec - Balkanspress.com

Poslednji pun Mesec u 2022. godini očekuje nas 8. decembra u 5 časova ujutru i biće u znaku Blizanaca. Horosop ističe da donosi snažnu energiju, a pošto će biti u znaku Blizanaca, od nas zahteva da spojimo dve različite prirode u nama, i da nekoako pronađemo ravnotežu među njima.

Taj proces verovatno neće biti lak i može da bude spor, ali je važno da poštujemo sebe, da osvestimo da je u redu da imamo osećanja, da je u redu da nekada pogrešimo i da ne možemo uvek ostvariti pravi put. Potrebno je da se posvetimo duhovnom i emotivnom u odnosu na materijalno, odnosno da ove dve strane pojačamo, poboljšamo i ispravimo.

Sada je trenutak da budemo nežniji prema sebi, da se osamimo, uživamo u toplom domu, razmišljamo i pružimo sebi malo radosti. Mnoge nepovoljne stvari koje nam se dešavaju su prolazne, a pronalaženje ravnoteže ukazuje da je pun Mesec pun sjajnih prilika.

Bez obzira šta vam se sprema pod ovim punim Mesecom, da li možete da se povežete se sa svakim od ovih delova sebe kao da ste se povezali sa starim prijateljem. Slušajte šta imaju da kažu, tretirajte ih s poštovanjem i ravnoteža će prirodno uslediti.

Za vreme punog Meseca, Mars će biti u konjunkciji sa Mesecom. Mars takođe trenutno putuje retrogradno, što pojačava njegovu energiju. Mars je planeta motivacije, akcije i energije. Dok smo retrogradni, možemo se osećati izazovom da preispitamo svoje motive i postupke i da preispitamo na šta biramo da trošimo energiju. Naša energija je dragocen resurs, tako da ovaj pun Mesec takođe može da istakne na šta vredi trošiti našu energiju i na koje stvari ne treba da je kanališete.

Ako trošite energiju na određene misaone obrasce, odnose, ponašanja i uverenja, ovaj pun Mesec je pravo vreme da ih izgovorite naglas i pustite ih u vetar. Marsovo prisustvo takođe može izazvati da se osećamo zagrejano ili napeto zbog nečega. Možda je teško održati naše emocije u ravnoteži, ali ponekad je savršeno prihvatljivo da budete ljuti, potrebno je da pustite svoje emocije, da ih se oslobodite.Kada otpustite ono što vas opterećuje, životne okolnosti mogu postati bolje.

Prirodno je i dobro da prihvatite to kako se osećamo, ali je isto tako prirodno i da odlučimo da ta osećanja ne želimo. Mnogi od nas se stide što su ljuti i nisu raspoloženi onoliko koliko to drugi od njih očekuju. Niko od nas ne želi takva osećanja, nemojte ih potiskivati, nemojte ih zadržavati u sebi. A jedan od moćnih lekova za to jeste da se izborite sa svojim egom.

Vatrena i zagrejana energija oko ovog punog Meseca mogla bi da pojača rizik da kažemo nešto zbog čega ćemo kasnije žaliti ili da podstakne naše emocije na način zbog kojeg ćemo se kasnije možda malo stideti. Ali budete nežni prema sebi i tražite oproštaj tamo gde je potrebno, zatražiti izvinjenje ako ste u nekim situacijama neopezno reagovali.

Imajte hrabrosti da poštujete svoje granice, ko ste i za šta se zalažete. Vi se zalažete za dobro, za pozitivnu energiju, oslobođeni ste. Neptun je još jedna planeta koja je aktivna na nebu tokom ovog punog Meseca. Neptun je krenuo direktno, tako da i na osnovu intucije možemo otkriti kada treba da postavimo granicu i da se povučemo.

Astrolozi objašnjavaju da je tokom punog Meseca u decembru 2022. u redu da osećamo, iskusimo i testiramo granice koje smo sami sebi izgradili. Moramo da nastavimo da guramo, nastavimo da se prilagođavamo i da izazovemo sebe da bismo nastavili našu misiju. Naša misija je spoj dobrote i ljubavi, kako prema sebi, tako i prema drugima, prenosi SD.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh