Svaštara

Čekaju ih besparica i ljubavne brige: 3 znaka horoskopa kojima će decembar biti najgori mjesec

Stigao je decembar, za mnoge mjesec radosti i darivanja. Dok se jedni raduju, drugi će biti zaokupljeni obavezama ili poteškoćama.

Žena s kapom - Wallhaven.cc

Astrolozi navode da će najmanje sreće u decembru imati osobe rođene u ovim znakovima.

Ovan

Iako će Ovnovi početkom mjeseca biti prilično optimistični, njihov će entuzijazam brzo splasnuti. Neće moći da se opuste zbog pritisaka na poslu, a mučit će ih i ljubavne brige. Nedostajaće im energije da se posvete riješavanju poteškoća, ali guranje problema pod tepih samo će pogoršati situaciju. Na samom kraju godine vraća im se optimizam pa će u 2023. uploviti s osmijehom na licu.

Rak

Rakovi će toliko razmišljati o drugima i kako da im ugode da će potpuno zanemariti sebe i svoje potrebe. Iako će sami sebe uvjeravati da su srećni ako su srećni svi oko njih, to nikako neće biti istina jer će nakupljene frustracije kad-tad isplivati ​​na površinu i prerasti u svađu. Trebalo bi da nauče da više brinu o sebi i znati da ponekad kažu ne. To je njihova glavna lekcija ovog mjeseca.

Vaga

I Vage će decembar započeti obećavajuće, ali već nakon nekoliko dana primetiće prve probleme. Najviše će ih mučiti nestabilne finansijske prilike, za što će biti sami krivi jer će potrošiti mnogo novca na božićne poklone i ukrase, kao i na svoje hedonističke težnje. Zbog rastrošnog načina života posvađat će se s ukućanima pa će u kući biti napeto. Na kraju godine neka pripaze koga puštaju u svoj život, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh