Svaštara

Uskoro kreće Retrogradni Merkur: Jedan znak čekaju financijski problemi

Posljednji retrogradni Merkur u 2022. počinje 22. decembra, no njegova će sjena na nas početi utjecati već 12. decembra i to će činiti sve do 23. februara. To razdoblje je i vladavina Jarca, što će sve dodatno zakomplicirati.

Merkur - NASA

Naime, to znači da se planovi za putovanje ili zabavu možda neće ostvariti, što bi moglo biti neugodno za većinu znakova.

Vjerojatno će biti i problema s vašom sposobnošću donošenja odluka. No, ovaj novi raspored nebeskih tijela pomoći će vam da se riješite tragova prošlosti i krenete naprijed u životu bez emocionalnog opterećenja. U nastavku saznajte što se sprema za svaki znak tokom retrogradnog Merkura…

Ovan

Ovan bi trebao biti svjestan komunikacijskih problema koji se javljaju na poslu. Vrlo je moguće da će naizgled male greške eksplodirati u nešto veliko. Osim toga, zvijezde predviđaju da će Ovan prekinuti mnoge neželjene veze kako bi zaštitio svoj razum. I to će mu dugoročno pomoći.

Bik

Ovaj zemljani znak će se suočiti s velikim problemima na polju tehnologije. Oni koji rade u ovoj sferi patit će zbog nestabilne internetske veze, problema s e-poštom. Moguće je da će izgubiti neke nespremljene podatke, a mogući su i drugi problemi povezani s tehnologijom. Savjet je da budete posebno oprezni i u ovom razdoblju stalno detaljno pregledavate svu službenu poštu prije nego bilo što pošaljete šefovima i kolegama.

Blizanci

Ovaj zračni znak poznat je po svojim komunikacijskim vještinama, a komunikacijom vlada Merkur. Vrlo je izvjesno da će posljednji retrogradni Merkur utjecati na Blizance na emotivnm nivou. Međutim, dobra vijest je da će im omogućiti da zacijele stare rane.

Rak

Ovaj emotivni vodeni znak trebao bi privlačiti samo dobru energiju i njegovati ljubav prema sebi. Moguće je da će se suočiti s tehnološkim problemima koji bi mogli ometati njihov rad. Rakovi također mogu doći do tačke u kojoj moraju oštro postavljati granice kako bi održali razum, čak i među voljenima. U ovom razdoblju najbolje je ne ulaziti u financijska ulaganja.

Lav

Konstantno ometanje planova može kod Lava izazvati veliki stres. Zbunjenost i kašnjenja postat će uobičajena pojava. Planovi putovanja bit će poremećeni, a troškovi će se umnožiti bez posebnog razloga. Ovaj vatreni znak u ovom bi razdoblju trebao pripaziti na svoje zdravlje.

Djevica

Djevice su poznate kao perfekcionisti. I stoga ih, kao malo što u životu, ljute i živciraju nepotrebna odgađanja i gubitak kontrole nad osobnim i profesionalnim životom. A upravo to donosi ovaj retrogradni Merkur. Ključ za preživljavanje ovih izazova je biti strpljiv, biti otvoren za prijedloge i na kraju ostati smiren dok oluja ne prođe.

Vaga

Ovaj zračni znak, kojeg inače karakterizira ravnoteža, treba se dodatno potruditi kako bi upravljao svojim troškovima. U protivnom može doći do neželjenih posljedica. Osim toga, Vagama je vrlo važno da svoju frustraciju ne iskaljuju na voljenim osobama.

Škorpion

Ovaj emotivni znak kojim vlada Pluton dobit će mnogo prilika da se distancira od ljudi ili prevlada prošla iskustva koja više nemaju nikakvu svrhu. Sljedeće razdoblje za Škorpione neće biti lako – bit će puno svađa, niti jedna lijepa, ali bit će i ugodnih susreta, između ostalog s ljudima s kojima su nekad bili u sukobu, ali i s bivšim ljubavima.

Strijelac

Ovaj znak je obično najuravnoteženiji od svih ostalih znakova Zodijaka. Međutim, tijekom ovog retrogradnog Merkura, Strijelci će biti uvučeni u pravu dramu. Vrlo je moguće da će se sve ticati prijatelja i obitelji. Znajte da je ova drama potpuno nepotrebna i da je uzrokovana nedostatkom odgovarajuće komunikacije.

Jarac

Uopće ne čudi što će Jarac biti najviše pogođen jer će retrogradni Merkur biti upravo u njegovoj kući. Inače orijentirani na karijeru i motivirani u svakom trenutku, Jarci neće znati što ih je snašlo u narednom razdoblju. No umjesto panike, najbolje bi bilo samo sjediti i pričekati da ovo turbulentno razdoblje prođe.

Vodolija

Ovaj vodeni znak mora se malo odvojiti od svega kako bi zaštitio svoje mentalno zdravlje i razum. Samoća će vam pomoći da uspješno plovite kroz oluju kaosa i zbrke koju će donijeti retrogradni Merkur.

Ribe

Ribe su jedan od onih znakova koji ne vole sukobe i rasprave. Zato će im sljedeće razdoblje biti teško jer ih čekaju neke neugodne situacije vezane uz bivše ljubavi. A to će ih dovesti u emocionalno tešku situaciju. prenosi radiosarajevo


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh