Svaštara

SVE ŽENE MI ZAVIDE, IMAM SAVRŠENOG MUŽA: Udala se za LUTKA, dobili su i “djete”, pa otkrila jedinu stvar koja joj smeta!

Naslušali smo se svega, ali da se žena udala za lutka i ima djete sa njim, vijest je koja je ostavila mnoge u čudu!

Opšte je poznato da ne postoji samo jedna vrsta ljubavi, ona partnerska, već i ljubav prema porodici, prijateljima, pa čak i stvarima. Dobro ste čuli! Ljubav i seksualna privlačnost prema stvarima, odnosno objektima zove se objektofilija i predstavlja privlačnsot osobe prema neživim predmetima.

Pa tako, u medijima godinama unazad mogli ste da čujete i pročitate priče o ženi koja se udala za Ajfelov toranj, dok je druga bila u “vezi” sa putničkim avionom, Boingom 737.

Još jedan slučaj devojke iz Brazila nedavno je šokirao javnost. Meirivona Roća Moraes (37) se nakon “burne romanse” udala za krpenog lutka, kojeg je sašila njena majka nakon kćerkinog kukanja kako je sama i nema sa kim da pleše i druži se!

Ubrzo se “rodila ljubav” između njih, a nakon kraćeg vremena provedenog zajedno, ova devojka je odlučila da se vjenča sa lutkom, kome je dala ime Marcelo. Na vjenčanju je prisustvovalo 250 zvanica, ispunjeni svi protokoli – od svečanih odjela, matičara, svadbenog plesa.

U jednom intervjuu ona je opisala kako ima divan porodični život sa Marcelom, ali ipak je i navela jednu manu. Lenj je.

Ova 37-godišnja žena je, s obzirom na okolnosti, jedina u njihovoj kući koja plaća račune.

“Jedina mana mu je što je lenj i ne radi. Ali ja sam borac i radim zbog nas”, izjavila je ona.

Zanimljivo je da su čak i “dobili djete”, tačnije lutku po imenu Marcelina, a porođaj je tekao regularno uz pratnju medicinskih sestara i doktora. Ona je “porođaj” imala kod kuće pred publikom od 200 ljudi, a na svom TikTok profilu redovno se hvali svojim “bračnim životom”.

Prisećajući se vjenčanja, Meirivone, koja živi u Brazilu, je rekla: “On je muškarac kojeg sam oduvijek željela u svom životu. Bračni život s njim je prekrasan. Ne svađa se sa mnom i razumije me. Marcelo je sjajan i vjeran muž. Takav je muškarac i sve mi žene zavide.”

Šta vi mislite o ovom neobičnom braku?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh