Svaštara

OVI PREDMETI DONOSE SVAĐU I NEMIR U KUĆU: Brzo ih se riješite

Feng šui je za mnoge važan prilikom uređenja doma. Iako dizajneri enterijera ne praktikuju ovu drevnu kinesku vještinu, ipak u nekoj meri poštuju njena načela. Stručnjaci ovog učenja vjeruju da određeni predmeti zadržavaju lošu energiju u kući, pa donose svađu i nemir.

U nastavku pročitajte kojih šest predmeta može da donese svađu i nemir u vaš dom.

Stari kalendar
Stari praznoverje kaže da nije dobro ako vam je oznaka za datum ostala na pogrešnom mjestu, ili ako niste okrenuli stranicu na trenutni mjesec. Kalendar je simbol prolaznosti vremena. Ukoliko ga ne koristite na ispravan način, to može negativno da utiče na vaš život.

Slomljeni sat

Sve slomljene stvari treba izbaciti iz kuće, a naročito slomljene satove. Oni navodno ukazuju na nesrećne događaje u budućnosti.

Slomljeno ili okrnjeno posuđe
Posuđe prema feng šuiju simbolizuje porodicu i bogatstvo. Ako jedete iz okrnjenih tanjira, podsvesno prizivate svađu i nemir u svoj život.

Biljke s trnjem (osim ruža) i kaktusi
Gledajte da ih izbegavate, pošto su ove biljke ogromni skupljači negativne energije!

Vještačko cvijeće
Ovako cvijeće uvijek donosi lošu sreću, pa prema feng šuiju, treba ga izbaciti iz kuće što prije.

Crna vrata
Ukoliko nisu okrenuta ka sjeveru, crna vrata prizivaju svađu i nemir u dom, vjerovali su drevni Kinezi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh