Svaštara

NJIMA ĆE NOVEMBAR NAPRAVITI PAKAO OD ŽIVOTA,NOVAC ĆE BJEŽATI OD NJIH: Ovo je astrološki mjesec finansijskih problema

Saznajte jeste li među onim horoskopskim znakovima koji ovog mjeseca moraju biti posebno oprezni sa svojim novčanikom.

Depresija - Facebook

Posljednje dane oktobra obilježio je ulazak u retrogradni tok Marsa. Dakle, normalno je planeta koja nas pokreće, tjera na akciju i potiče na kreativnost i dinamiku sada u suprotnom stanju – pa će mnogi osjetiti tromost i nedostatak inspiracije u mnogim poljima života. Osim što će osjetiti nedostatak energije i volje za napretkom, mnoge će zadesiti i finansijski problemi. Naime, ako ste protekle mjesece trošili nepromišljeno ili se zaduživali, u narednom periodu će vam biti jako teško da se “iskopate” iz ovih komplikacija. Naprotiv, mogli biste još dublje upasti u njih.

Astrolozi predviđaju da će se sljedeća tri horoskopska znaka naći na određenom poslovnom i finansijskom udaru. Saznajte da li ste među njima i na šta tačno treba obratiti pažnju.

Rak
Rakovi su sanjari koje ljeto vodi da uživaju u zadovoljstvima u kojima inače ne uživaju. Zbog toga je moguće da su se proteklih mjeseci malo poigrali i uvalili u dugove i deficite na svojim kartama, zbog čega će sada ispaštati. Iako su možda smislili plan za otplatu dugova, teško će ga provesti u djelo zbog uticaja retrogradnog Marsa koji trenutno blokira svaki napredak i brisanje računa. Ono što se takođe očekuje za Rakove su sukobi na poslu koji bi mogli da utiču na njih veoma emotivno , zbog čega neki mogu čak i impulsivno da napuste posao. Što im u trenutnoj finansijskoj situaciji ne bi bilo najpametnije.

Djevice
Djevice su izuzetno racionalne i finansijski odgovorne, a ove jeseni su mislile da će im finansijska situacija biti bolja nego ikad, ali to neće biti tako. Slijedi mnogo rezanja troškova, stezanja kaiša i promjena u dnevnim budžetima, a sve zato što će im se neki planovi izjaloviti ili će se zbog vanrednih situacija naći u situaciji da moraju odjednom iskeširati velike količine novca. Kako god bilo, Djevicama će ovog mjeseca pomoći njihov uzdržan, hladan i racionalan um, koji će im pomoći da štede na svakom koraku – pa bi do kraja godine trebalo da se izvuku iz novčanih nevolja.

Riba
Ribe su uvijek u oblacima sa svojim glavama i mislima i rijetko stoje čvrsto sa nogama na zemlji. Zbog toga im novac prečesto izmiče iz prstiju, a nemaju kontrolu nad ličnim budžetom. Uticaj retrogradnog Marsa posebno će osjetiti ovog mjeseca, kada bi se mogli naći u nezavidnoj situaciji na poslu. S obzirom na to da su proteklih mjeseci možda malo zaostajali u obavljanju svojih radnih zadataka, sada će biti optuženi za svoje greške, a prijeti im opomena ili otkaz. Ako se to dogodi, Ribe će paničariti i očajavati, ali ne smiju se prepustiti depresiji, već se izboriti s mračnim mislima i naoružati se strpljenjem. U jednom trenutku će se ukazati nova poslovna prilika. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh