Svaštara

RECITE NAM ŠTA STE PRVO VIDJELI – ZEMLJU ILI ŽENU: Test otkriva ko ste vi zapravo

Ako ste prvo vidjeli Zemlju, onda ste tiha osoba u očima drugih

Optička iluzija koja otkriva da li ste u društvu stranac koji želi pripadnost ili vas opisuju kao lojalnu osobu, piše “The Sun”.

Optička iluzija prikazuje ženu koja se opušta u jezeru, okružena šumom i nebom, ali neki su primijetili da nebo izgleda kao Zemlja.

Snimak fotografije je podijelila jedna korisnica Tik Toka koja je napisala:

– Ako ste prvo vidjeli Zemlju, onda ste tiha osoba u očima drugih. Kreativni ste kada ste u vašoj zoni komfora, volite da nasmijete druge ljude. Ipak, često se osjećate kao autsajder jer ste isključeni iz društva. Ne vjerujete ljudima, ali kada neko zadobije vaše povjerenje onda to postaje veoma blizak odnos.

Ukoliko ste pak jedna od osoba koja je odmah primijetila ženu u jezeru, vi ste opuštena i lojalna osoba.

Ne volite kada se ljudi ljute zbog najsitnijih stvari. Imate visoke standarde oko sebe i često se osjećate neispunjeno materijalnim stvarima. Kao vrlo lojalna osoba branili biste svojim životom one koje volite.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh