Svaštara

Iz muškog ugla-zašto muškarci traže ljubavnicu pored žene koju vole

Zašto muškarci traže ljubavnice pored žene sa kojom su u vezi? U nastavku donosimo potencijalne razloge za to.

Sreća - Net.hr

Ne žele svi muškarci da budu pošteni porodični ljudi. Za neke je zabava bitnija od toga. Za njih je isprobavanje novih partnera i ljubavnika kao otvaranje novih kolekcija bombona i biranje najslađih slatkiša. Prevariti ženu s kojom živi takvom muškarcu ne predstavlja problem.

Zaljubljen, opsjednut ljubavlju i savršeno sretan – Ovo stanje jednostavno ne može trajati cijeli život. Zato čim prođe to stanje, muškarac prelazi na drugu priču u želji da sve proživi ispočetka. Postoji grupa muškaraca kojima je ljubavnica posljednja nada da se neće ugušiti u trenutnoj vezi.

Da, nije to muški pristup, nego kukavičko ponašanje. Kao i svaki domaći zadatak, taj problem prvo ste trebali riješiti kod kuće, a ne tražiti lakše rješenje. Tragači za ljubavnicima su oni koji sa svojim partnerkama nisu u najboljim odnosima ali jednostavno ne žele da ih izgube.

Tako mnogi muškarci vole svoju dragu, ne žele da je napuste, ne žele da ostanu sami u praznom stanu ali ipak hoće da uvedu neke promjene u svom životu. Teško je pronaći onog ko odgovara za zajednički život, i često se boje da neće naći nikog boljeg od partnerke koju već imaju pored sebe.

Zbog toga počinju živjeti dvostruki život. Većina muških snova povezana je sa zabavom. Avanture, brzi automobili i žene. Nema bolje zabave na svijetu za muškarca od atraktivne i zanimljive žene. Nažalost, takvi se nikada ne promijene,piše Pult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh