Svaštara

PRONAĐEN LEŠ PORED ŠTALE: LUKAS SILOVAO, PA UBIO DJEVOJKU, ISPLIVALI JEZIVI DETALJI!

Tijelo Žastin Vajrak (20), koja je nestala u Francuskoj u noći između subote i nedelje, pronađeno je jučer u blizini štale na farmi osumnjičenog Lukasa L. (21).

Zastin Vajrak - Hayat

Polunago tijelo ostavljeno je uz samu ivicu šume na imanju u gradu Bejnat, a policija je sinoć i zvanično potvrdila da je riječ o nestaloj djevojci, majci dvogodišnjeg dječaka.

Lukas L., kojeg je žrtva od ranije poznavala, uhapšen je u utorak nakon što je policija pronašla tragove krvi u njegovom vozilu i kući. Tokom saslušanja on je priznao da je ubio djevojku.

Žastin je u subotu uvečer izašla sa prijateljima u jedan klub, a oko 3 sata izašla je iz lokala na vazduh, u pratnji osumnjičenog kojeg je od ranije poznavala. Od tada joj se gubi svaki trag.

Prijateljica koja je bila sa njom u klubu pokušala je da je dobije, ali bezuspješno.

Istraga je pokazala da je Žastina pripita napustila klub sa Lukasom i da je govorila da se ne osjeća dobro, da joj je muka i da je umorna. Potom je viđena kako ide ka njegovim kolima.

Kako se nije vratila u klub, drugarica je izašla da je potraži i taj je saznala da ju je Lukas odveo. Slala joj je poruke na Instagramu, ali Žastin nije odgovarala. Uslijedili su brojni pozivi, ali se nije javljala.

Žastinin automobil pronađen je na parkingu kluba otključan, a prozori su bili spušteni.

Prilikom pretrage kuće i vozila osumnjičenog tragovi krvi pronađeni su na ručici mjenjača, kao i u njegovoj spavaćoj sobi. Tri dana kasnije nedaleko od njegove kuće pronađena je i Žastinina torbica. prenosi Hayat

Motiv ubistva i dalje nije poznat.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh