Svaštara

POČNINJE MAGIČAN KORIDOR POMRAČENJA: Sljedeće stvari bi trebalo da uradite do 8. novembra, a na ovo NI NE POMIŠLJAJTE

Koridor pomračenja označava peirod između dva jaka pomračenja, zato je veoma važno kakve odluke donosite u naredne dvije nedelje.

Pomračenje Sunca - Lovesensa.rs

Pomračenje Sunca koje smo mogli da posmatramo u utorak 25. oktobra otvorilo je koridor pomračenja. Trajaće tačno dvije nedelje i završiće se pomračenjem Mjeseca 8. novembra.

U ovom trenutku, predstavnici svih znakova zodijaka će doživjeti neke poteškoće, pa stoga, dok se koridor pomračenja ne zatvori, treba poštovati određena pravila ponašanja. Situacije koje će se desiti tokom ovog perioda pružiće vam važne pouke. Istovremeno, u ovom trenutku ne bi trebalo da donosite sudbonosne odluke.

Tokom koridora pomračenja, veza sa Univerzumom se povećava, što znači da sve vaše misli mogu imati mnogo veći uticaj. Zbog toga morate pažljivo kontrolisati sve o čemu razmišljate. Ne dozvolite sebi da se zadržavate na negativnom, strahovima i ogorčenjima. Naprotiv, vrijeme je da ih razradite što je više moguće i izbacite ih iz svog života.

Šta je najbolje da radite tokom naredne dvije nedelje?

Ovo je najbolje vrijeme za početak planiranja. Sve što je zamišljeno između dva moćna pomračenja sigurno će biti realizovano najkasnije do maja 2023. godine. Stoga možete bezbedno razmišljati o kupovini kuće, odlasku na odmor ili drugim prijatnim događajima, a magija koridora pomračenja će sigurno pomoći da ih oživite.

Pored toga, astrolozi savjetuju da se ne sukobljavate sa drugima, suzdržavajući manifestacije emocija što je više moguće. Uz više pozitivnih misli i manje neprijatnih situacija moći ćete iz perioda pomračenja da izađete bez većih posljedica.

Šta nikako ne bi trebalo da radite do 8. novembra?

Definitivno ne vrijedi rješavati neka važna pitanja u ovom periodu, posebno ona koja se tiču dokumenata ili novca. Vjenčanje tokom hodnika pomračenja, takođe, nije najbolja ideja. Idealna pozicija je uzdržavanje od konačnih odluka, pa čak i presuda. U suprotnom, možete napraviti grešku, čije će posljedice biti izuzetno teško ispraviti. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh