Svaštara

BIVŠI MUŽ JOJ DOBIO BLIZANCE U 76. GODINI SA KOLEGINICOM KOJI SU MLAĐI OD NJIHOVE UNUKE: Snežanin potez sve iznenadio

Danas njihova dječica imaju već po desete godine, a oduka da postane roditelj u tim godinama je sve iznenadila!

Glumica Snežana Savić, koju je krasila neverovatna lepota i seksepil udavala se samo jednom. Iz braka sa rediteljem Dragoslavom Lazićem (86) dobila je ćerku Anitu (42), a bivši supružnici zbog nje, a kasnije i unuke, ostali su fenomenalnim odnosima.

I dok Snežana godinama uživa u vezi sa partnerom čije ime ne želi da otrkiva javnosti, njen bivši muž je posle razvoda imao i te kako buran ljubavni život. Naime, Dragoslav se ponovo oženio i to sa 32 godine mlađom glumicom Draganom Turkalj (54).

Ovaj neobičan par je pre 10 godina, posle veoma duge borbe za potomstvo, dobio blizance – Iskrnu i Lazara, a reditelj se ponovo ostvario u ulozi oca u 76. godini!

– Uz mog supruga, izuzetno karakternog i čvrstog muškarca, shvatila sam da ništa nije sramota. Ja sam uz njega odrastala s obzirom na to da sam ga upoznala kada sam imala 26 godina. Pošto nismo uspevali da se prirodnim putem ostvarimo u ulozi roditelja, posle bezbroj pokušaja počeli smo akciju vantelesne oplodnje. Budući da su pokušaji bili uzaludni, polako sam sve dublje padala u očaj – rekla je svojevremeno za “Hello” Dragana Turkalj.

Naglasila da je prolazila kroz veliku bitku sa sobom, padajući u očaj, jer je mislila da se nikada neće ostavriti u ulozi majke.

“Često sam se pitala zašto sam kažnjena i čime sam zaslužila da mi se sve ovo dešava. Osim te patnje, brzo sam izgubila oba roditelja, što je bio dodatni bol koji je produbljivao moju patnju. U trenucima kada sam pomišljala da pokušaj da putem veštačke oplodnje dobijemo dete više nema smisla, Dragoslav je insistirao da nastavimo i da ne odustajemo. Boli svaki neuspeh, a moj suprug je bio svedok mojih patnji – priča Dragana.

I Snežana je jednom prilikom istakla da sa bivšim suprugom i njegovom novom porodicom ima veoma korektne odnose, a da blizance viđa na Anitinim i unukinim rođendanima. Od samog početka im se nikako nije mešala u odnos, štaviše bila im je i podrška posebno kada su se borili za potomstvo.

– Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom. Viđam njegove blizance na rođendanima naše zajedničke unuke, i naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke – izjavila je glumica.

Sa ćerkom Anitom i unukom ima vrlo blizak i privržen odnos.

– Najviše brinem oko toga šta će da jedu. Evo, sad zavijam sarmu da im spremim i odnesem da imaju za ručak. Volim da im spremam i poštedim da ne moraju sami da provode vreme pokraj šporeta ili pak jedu kupovno i nezdravo. Koliko je u mojoj moći, tu sam da im pomognem.

Nikako ne voli kada jedu kupovnu hranu, te se trudi da im što više pomogne.

– Ne volim kada vidim da pazare takozvano nužno zlo po prodavnicama. Bez uvrede svih tih ljudi koji to spremaju, ali mladi moraju da se hrane zdravo i da što više jedu domaću hranu. Anita često ume da mi kaže: ‘Bože, mama, nemoj da se opterećuješ, pa kupiću ovde nešto’, ali mene je strah svih tih opasnosti koje vrebaju iz prikrajka, tih zasićenih masti i slično – naglasila je Snežana.

Posle kraha prvog braka uplovila je u mirnu luku pored partnera sa kojim se do sada nije pojavljivala, želeći maksmalno da sačuva svoju privatnost. A o ponovnom stajanju pred matičara ni ne razmišlja.

– On je jedan od onih što se ne žene, a ni ja se ne bih više udavala. Šta će mi to u ovim godinama? Imam sređen život, nikome ne polažem račune, a u braku bi bilo: ‘Gde si pošla, što si došla, kuda si krenula – zaključila je glumica,piše Stil


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh