Svaštara

DATUM ROĐENJA OTKRIVA KOLIKO ĆETE DJECE IMATI: Izračunajte svoj sudbinski broj i saznajte šta vas čeka u budućnosti

Numerologija otkriva koliko ćete djece imati, a sve što treba da uradite je da saberete datum rođenja

Bebe - Dreamstime

Numerologija vjeruje da se iz datuma rođenja neke osobe može pročitati sudbina, između ostalog i broj djece koje će ta osoba imati.

Prije svega, morate saznati svoj sudbinski broj. Da biste to učinili, saberite sve brojeve iz svog datuma rođenja. Ako dobijete zbir od dva broja, saberite i njih kako biste na kraju dobili jedan broj.

Na primjer, ako ste rođeni 1. juna 1989., ovo bi bila vaša jednačina: 1 (prvi) + 6 (jun, šesti mjesec) + 1 + 9 + 8 + 9 (1989) = 34, a zatim 3 + 4 = 7. Znači da je vaš sudbinski broj 7.

Ako ste u braku (ili imate partnera), saberite i njegove brojeve rođenja. Činjenica je da savezništvo sa drugom osobom može promijeniti sudbinu.

Šta vam ovi brojevi zapravo govore?

1 – postoje dobre šanse za brojno potomstvo. Međutim, morate to zaista željeti. Djeca će se pojaviti samo ako za to postoje uslovi.

2 – vjerovatno ćete imati jedno dijete.

3 – zvijezde predviđaju neke zdravstvene probleme i komplikacije. Potomstvo nije isključeno, ali mogu nastati poteškoće.

4 – očekujte veliku grupu. Vrlo je moguće da će u vašem životu biti troje ili čak četvoro djece.

5 – ovaj broj označava dvoje djece. Možda čak i blizanci.

6 – ovde će se vjerovatno roditi djeca sa velikom razlikom u godinama. Moguće je da će doći iz drugih veza ili iz usvajanja.

7 – sretnih sedam znači da ćete se vjerovatno zaustaviti na jednom djetetu.

8 – Mnogo je indikacija da usvojite dijete ili ćete odgajati dijete svog partnera iz druge veze.

9 – najvjerovatnije ćete imati dvoje, dječaka i djevojčicu sa malom razlikom u godinama. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh