Svaštara

Medvjed upao na rođendansku zabavu dvogodišnjaka i pojeo kolače (VIDEO)

Disneyeva čarolija na rođendanskoj zabavi u West Hartfordu postala je malo previše stvarna prošlog vikenda nakon što se pojavio neočekivani posjetitelj.

Prijatelji i porodica slavili su Cyrusov 2. rođendan u dvorištu sa gumenim toboganom, vrećicama s likom Miki Mausa i, naravno, hranom. Dok je u pozadini svirala kultna pjesma “Knjige o džungli”, pojavio se pravi medvjed, rekao je Rauf Majidian u objavi na Facebooku u nedjelju, prenosi Fox61.

Gosti su od medvjeda pobjegli u kuću.

Sa prozora kuće, medvjed se mogao vidjeti za stolom za piknik gdje su nekoliko trenutaka prije bila djeca, kako proždire kolače na dvoetažnoj kuli.

“[Medvjed] je pojeo više od svoje porcije kolača”, rekao je Majidian u svojoj objavi na društvenim mrežama.

“Srećom, bio je pred kraj zabave i svi smo otišli neozlijeđeni, ali ne bez našeg poštenog dijela vike i bijega”, dodao je Majidian u objavi.

Ovo nije prvi susret s medvjedom ove godine uhvaćen kamerom u West Hartfordu. U avgustu je medvjed ušao u nečiju garažu, a skoro nedelju dana kasnije uhvaćen je u istoj kući dok je preturao po frižideru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh