Svaštara

KINESKI ASTROLOZI TVRDE: Ova 3 znaka će se OBOGATITI U OKTOBRU

Ovaj mjesec će biti idealan za pravljenje planova za budućnost, a kad je riječ o finansijama, za neke će biti posebno uspješan

Novac - BHRT

U roku od mjesec dana, Tigrovi mogu dobiti unapređenje, unosnu ponudu za posao ili čak novi izvor prihoda

Astrolozi kažu da će oktobar biti relativno stabilan i bez sudbinskih preokreta za većinu znakova Zodijaka.

Ovaj mjesec će biti idealan za pravljenje planova za budućnost, a kad je reč o finansijama, za neke će biti posebno uspješan. Prema kineskom horoskopu tri znaka će na ovom polju pratiti neverovatna sreća, prilika za zaradu će biti pregršt!

Tigar

Tigrovima je bilo prilično teško u posljednje vrijeme. Nekoliko meseci su se gomilali neriješeni problemi koji su im narušili materijalnu stabilnost. Međutim, od 3. oktobra zvezde će im biti naklonjene, a sreća će ih pratiti u svakom poslu. U roku od mjesec dana, Tigrovi mogu dobiti unapređenje, unosnu ponudu za posao ili čak novi izvor prihoda.

Konj

Osobe rođene u znaku Konja su rođeni radoholičari, pa tako nije iznenađenje što će se ovaj njihov veliki trud i rad konačno isplatiti. U oktobru ih očekuje novi zaokret u karijeri i poslu koji će osigurati veliki priliv novca i napredak. Zvijezde će im biti naklonjene do sredine maja naredne godine, pa astrolozi savetuju da ovo vreme iskoriste maksimalno.

Svinja

Astrolozi kažu da ako u porodici imate nekog ko je rođen u ovom znaku, nikada nećete morati da strahujete od sirpmaštva. Iako se ponekad svinje suočavaju sa problemima i poteškoćama, prije ili kasnije sreća ih uvek prati. Od 3. oktobra mogu da očekuju samo najbolje, obilje će se useliti u njihov dom, a finansijsko stanje će im se značajno poboljšati. Novi izvori prihoda, potpisivanje velikih ugovora i ponude za posao nisu isključeni. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh