Svaštara

“DOĐI DA SE MAZIMO”, DJEVOJKA U PORODILIŠTU SAZNALA DA JE DEČKO VARA: Pročitala 2 poruke u telefonu, A DRUGA PORUKA NAJVEĆI ŠOK

Ova djevojka doživjela je veliku izdaju kad je najmanje očekivala, i to od osoba u koje je imala najviše poverenja

Djevojka je podelila na svom TikTok profilu video u kom govori kako je saznala da je dečko vara, i njen snimak je vidjelo preko 10 miliona ljudi. Kada pogledate i vi, biće vam jasno zašto je njen snimak vidjelo toliko ljudi.

Naime, dok je bila u porodilištu, nije se nadala da će upravu tu da sazna za najveću izdaju u njenom životu. Samo par sati nakon porođaja saznala je kako joj je dečko nevjeran bio sve vrijme.

“Dojila sam svoje novorođenče, staro samo nekoliko sati, kada su me babice zamolile da zapišem vrijeme kada sam ga nahranila. Uzela sam telefon svog dečka, koji je u tom trenutku spavao u krevetu pored, kako bih provjerila koliko je tačno sati”, počela je priču ova plavuša.

Trenutak kasnije je vidjela na ekranu telefona njenog momka poruku od druge žene:

„Dođi da se mazimo“, poslala mu je izvesna Marisa.

A, ako ste pomislili da je ovo sve što je vidjela u telefonu, prevarili ste se.

Ova majka je vidjela i poruku svog partnera koju je poslao jednom priatelju, a koja glasi:

„Beba ne liči na mene“.

Ona je u narednim snimcima odgovarajući na pitanja pratilaca „da li su još uvijek zajedno“, otkrivši da se sve odigralo prije devet godina, i da je zahvalna jer se nije udala za oca njenog djeteta, kao i da mu nikada nije oprostila prevaru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh