Svaštara

SVAKA MU ČAST: Vozač u autobusu uradio stvar o kojoj BRUJE MREŽE, pomogao dječaku koji je pobjegao od kuće- OVAKO JE TEKAO PLAN SPAŠAVANJA!

– Prisebnošću i smirenom reakcijom vozača sa linije 51 dječak od 12 godina, koji je pobjegao od roditeljske kuće u Novom Sadu, i brzom reakcijom policijskih službenika PS Čukarice, roditelji su obaviješteni …

vozač - Instagram

Svaka čast!, napisala je Beograđanka Tijana na Instagramu želeći da sa sugrađanima glavnog grada podijeli vijest o dobroti vozača gradskog prevoza.

– Trebalo bi da je više ovakvih ljudi za volanima javnog gradskog prevoza… Zadržavao je dijete do dolaska policije, koju je uspio da obavesti, pričao sa njim, dao mu čokoladicu, jednostavno postupio je kao čovjek … ❤”, ispričala je Tijana. šrneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh