Svaštara

POKUŠAJTE: Stavite samo ovo ispod jastuka i stižu vam novac, sreća i ljubav

Sigurno ste čuli za brojne feng shui savjete kako da privučete obilje u svom domu, a jedna drevna tehnika manifestacije, uči nas kako da pozitivnim i ispravnim mislima da dobijemo sve što smo ikada poželjeli.

Sve što treba da uradite je da, pred spavanje, na papir napišete ono što želite da privučete u svoj život i to stavite ispod jastuka.

Radi na način da dok tonete u san razmišljajte kako se osjećate, lagano se opuštajte i dozvolite sebi da osjetite blagostanje.

Ova tehnika manifestacije najbolje funkcioniše ako „ostanete usredsređeni samo na svoju želju“. Umirite svoj um. Ukoliko počnete da sanjate svoje želje, to je znak da privlačenje djeluje.

Nemojte mijenjajte želje, budite fokusirani na jednu konkretnu želju i sačekajte da se prvo ona ispuni. Kad vam se ostvari prva želja, isti ritual nastavite sa drugim željama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh