Svaštara

PJEVAČ KOJI ŽELI DA POSTANE ŽENA VJERIO DJEVOJKU! Zvezda Granda šokirao sve!(FOTO)

Stefan Lukić, koji se takmičio u Zvezdama Granda je odlučio da promIJeni pol, a dok traje tranzicija, odlučio se za još jedan važan korak.

Stefi Gazela, kako se sada zove, rješio je da se ženi.

Iako ga dugo nije bilo u javnosti, svi i dalje pamte moćni muževni bariton Stefana Lukića zbog kojeg su mu predviđali uspIJešnu karijeru.

pravo je zbog toga javnost bila iznenađena vIJešću da njegova rodna orijentacija nije bila u skladu sa urođenim polom, to jest, on se u sebi osJećao kao žena iako je rođen u muškom tIJelu, te je navodno, krenuo putem tranzicije.

Danas je uslJedio novi šok – Stefan je objavio da je vjerio djevojku. U objavi na Fejsbuku postavio je nekoliko fotografija sa vjereničkim prstenom i napisao: “rekla je da”.

Podsjetimo, kako prenose mediji, Stefan je bio u dugoj vezi, a onda je usljedio raskid jer je on flertovao sa drugim ženama što je smetalo njegovoj partnerki.

– Sada postaje žena. Svi smo u čudu. Niko nije ni slutio na ovako nešto. Ostaviće bend sa kojim dugi niz godina nastupa. Promijeniće pol – kaže dobro obaviješteni izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh