Svaštara

3 ZNAKA ĆE PROĆI KROZ PRAVI PAKAO – SUNCE DANAS ULAZI U DJEVICU: Evo šta nas čeka

Nekim horoskopskim znakovima Sunce u Djevici može donijeti nemir, nesigurnost, izazove

Tužna žena - Freepik/janalya

Sunce danas, 22. augusta ulazi u znak Djevice i donosi određene kvalitete koji će uticati na vašu ličnost, ponašanje i postupke. Ovo je zemljani znak koji vam može doneti stabilnost, planiranje, analitički um, ali može učiniti i da budete perfekcionista, neko ko sebe kritikuje i previše forsira.

Iako ima blagodeti, nekim horoskopskim znakovima Sunce u Djevici može doneti nemir, nesigurnost, izazove – evo o kome je riječ:

Blizanci – Tokom ljeta ste bili radoznali i poletni leptir, ali sada se sva ta vaša energija zatvara, ulazite u fazu čaure. Moguće je da s epovučete u sebe, provodite više vremena kod kuće. Iako ćete misliti da je ovo faze monotonije i da je letnja radost odmora, uživanja i zabave prošla – prijaće vam uzemljenje. Vaša vladajuća planeta Merkur kreće retrogradno od 9. septembra do 1. oktobra 2022, boraviće u vašem polju kreativnosti, pa vas mogu očekivati nedostatak samopouzdanja ili kreativne blokade tokom ovog tranzita.

Vodolija – Magična Vodolija, za vas će ovaj period biti izazovan kada je riječ o romantičnim vezama. Moguće je da će neke ljetne omanse poželjeti da s eodnos produbi, ali vi osjećate da sniste spremni, želite da ostanete nezavisni i slobodni. Sa druge strane, ne želite da izgubite osobu koja vam je draga. Imaćete dileme koje će vas mučiti, a uslijed retrogradnog Merkura pazite na klomunikaciju, jer mnoge reči mogu biti pogrešno protumačene. Zastanite, napravite pauzu, razmislite i budite ISKRENI! Samo kroz iskrenu priču o osjećanjima mogu vam se otvoriti neki novi vidici.

Jarac – Sunce koje prolazi kroz vašu devetu kuću visokog obrazovanja će aktivirati filozofsku čežnju za znanjem u vama. Pohađajte kurs, radionicu ili se uronite u knjige ili podkaste koje vam mogu dati korisne informacije. Preokret se dešava kada Merkur krene retrogradno u vašoj 10. kući karijere (9-23. septembar) sa mogućim pogrešnim komunikacijama, nezgodama ili preprekama. Najbolje je da se izvučete iz retrogradnog stanja tako što ćete nastaviti da se oslanjate na svoje studije, knjige i učenje, a ne da se potpuno zbunite. Verujte u svoje znanje, to je jedini način da se oslobodite blokada kada je riječ o karijeri. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh