Svaštara

ŽENE SA VELIKIM GRUDIMA NAJMANJE VARAJU? Istraživanja pokazala, ukoliko imaju OVO, odmah im PROVERITE TELEFONE

“Istražili smo 1.000 naših članica kako bismo saznali neke zanimljive činjenice o varanju i veličini ženskih grudi.”

Žene sa većim grudima su najvernije i najmanje varaju, pokazalo je istraživanje.

Istraživači su anketirali samoproglašene varalice kako bi saznali kolika je veličina korpe onih koji će najverovatnije imati aferu iza leđa svog partnera.

Studija je pokazala da samo 31% ima “velike grudi”, odnosno korpe veličine D-G. One sa korpama F i više su najmanje verovatno varale, kako je izvestio Daily Star.

grudiFoto: Profimedia
Otkriveno je da će se među preljubnicama naći pre one sa manjim grudima, a 69% njih ima grudi između AA i C veličine. Najviše varaju žene sa grudima veličine B, koje čine 35% od 1.000 ispitanica koje su same priznale da varaju.

Portparolka Illicit Encounters,veb platforme za sastanke je rekla: “Istražili smo 1.000 naših članica kako bismo saznali neke zanimljive činjenice o varanju i veličini ženskih grudi.”

Rezultati su otkrili da 69% žena koje varaju ima grudnjak veličine između AA i C, zbog čega žene sa manjim grudima češće varaju u poređenju sa ženama sa većim grudima. Veličina korpe broj jedan za preljubnike je B, a ogromnih 35% žena te veličine vara svoje partnere.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh