Svaštara

Meghan Markle slavi rođendan: Dio kraljevske porodice čestitao, kraljica je potpuno ignorirala

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle danas slavi 41. rođendan.

Meghan i Harry - CNN

Otkako je Meghan s Harryjem odstupila s kraljevskih dužnosti i preselila se u SAD, par nije u najboljim odnosima s kraljevskom obitelji.

U dvije godine Meghan je samo jednom posjetila Veliku Britaniju i to samo na par dana.

Međutim, članovi kraljevske obitelji uputili su javne čestitke vojvotkinji od Sussexa na na svojim Instagram profilima.

Princ William i Kate Middleton prvi su joj iz obitelji čestitali rođendan, a to su napravili u svojim storyjima na Instagramu gdje su uz Meghaninu fotografiju kratko napisali: “Želimo sretan rođendan vojvotkinji od Sussexa”.

Odmah za njima oglasili su se princ Charles i njegova supruga Camilla sa sličnom porukom i Meghaninom fotografijom s istog događaja, odnosno s proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete II.

Zanimljivo je da se kraljica još uvijek nije oglasila ni uputila čestitku Meghan.

Podsjećamo, nedavno se pisalo i kako su Meghan i Harry odbili poziv njegove bake na ljetovanje s kraljevskom porodicom na njihovom škotskom imanju u Balmoralu.

Otkako se udala za princa Harryja, Meghan je često u središtu skandala. Osoblje je optužilo za zlostavljanje, a ona je optužila jednog člana kraljevske obitelji za rasizam.

Odnose je dodatno narušio intervju koji su Harry i Meghan dali Oprah Winfrey i u kojem su otkrili mnoge šokantne detalje iz svojeg života u palači. prneosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh