Svaštara

PRED VAMA JE DANAŠNJI HOROSKOP: NEKOME ĆE PUKNUTI VEZA, DRUGIMA PUNI DŽEPOVI

Vodolija uživa u životu, Ribe zabrinute zbog finansija, Rak umoran, Lav traži svoju ljubav.

Ovan

Posao: Bez obzira što je prvi dan vikenda, od većine Ovnova se očekuje da budu radno aktivni i završe neke važne zaostale obaveze i eventualno papirologiju.

Ljubav: Pred vama je prosječan dan u sferi ljubavi, bez najave nekih ni dobrih ni loših ljubavnih scenarija.

Zdravlje: Pad energije.

Bik

Posao: Planirane aktivnosti za ovu subotu Bikovi bi trebalo uspješno da privedu kraju, ali uz određene promjene prvobitnih planova do kojih može doći iznenada. prenosi hayat

Ljubav: Povoljna je klima da prvenstveno uživate u postojećim partnerskim odnosima, ali i da doživite bar jedno prijatno iznenađenje od osobe koju volite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Od konkretnih poslovnih aktivnosti, nije realno da vidljivo profitirate danas, stoga se potrudite da se barem relaksirate. Biće povoljnijih prilika za posao.

Ljubav: Neke nejasnoće danas mogu isplivati na površinu pa je bitno da ništa ne skrivate, već budete otvoreni.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Prvi dan vikenda većini osoba rođenih u znaku Raka donosi solidne aspekte za uspješno obavljanje redovnih obaveza, ali i razmišljanje o novim poslovnim ponudama i promjenama.

Ljubav: Kućna atmosfera i što više vremene provedenog sa dragom osobom trebalo bi da vam maksimalno godi.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, šetnja.

Lav

Posao: Lavovi će danas imati odlične prilike da konkretizuju dogovore i planove za profesionalne obaveze u narednom periodu. Moguć kraći put.

Ljubav: Bez obzira da li ste slobodni ili ne, danas je realno očekivati da vam zagolica maštu pojava potpuno nove interesantne osobe na ljubavnom polju.

Zdravlje: Osjetljivost kardiovaskularnog sistema.

Djevica

Posao: Za Djevice danas u najavi nema posebno loših aspekata za radne aktivnosti, mada nije preporučljivo da previše obećavate.

Ljubav: Danas nije realno očekivati bilo kakve bitnije promjene na vašem ljubavnom polju, a vi se potrudite da makar kvalitetno provede zajedničke trenutke sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Osnovne poslovne zadatke privedite kraju, i ne uzbuđujte se previše ukoliko vam iskrsne iznenada u posljednjem času i neka nova.

Ljubav: Vrlo dobar dan u sferi ljubavi imaće prvenstveno one Vage koje su spremne za nova poznanstva, laganu priču bez velikih očekivanja i obaveza.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Škorpija

Posao: Bez obzira na preko potreban odmor, od najtipičnijih predstavnika Škorpije i danas je realno očekivati da budu veoma aktivne i produktivne, a naziru se i promjene poslovnih tokova u narednom periodu.

Ljubav: Bez dobre organizacije i dovoljno motivacije nema ni bitnijih promjena.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Strijelac

Posao: Većina Strijelčeva može biti opterećena nekim zaostalim obavezama, ipak nemojte žuriti kako ne bi preskočili neke važne detalje.

Ljubav: Ova subota može donijeti bar jednu povoljnu situaciju da razmislite i detaljnije proanalizirate ljubavne vibracije koje dolaze od osobe iz vaše ljubavne prošlosti.

Zdravlje: Povedite računa o sitnijim fizičkim povredama.

Jarac

Posao: Vrlo korektan dan da tipični Jarčevi odrade ranije isplanirano i dogovoreno, razloge za nervozu mogu donijeti neočekivano nametnute obaveze i pomoć nekom od saradnika.

Ljubav: Povoljan je dan za sve vrste društvenih aktivnosti, izlazaka, druženja, pa vas tu očekuju i neka nova upoznavanja. Budite opušteni.

Zdravlje: Moguće reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Odličan dan nalazi se pred osobama rođenim u astrološkom znaku Vodolije, da obave više konstruktivnih razgovora i pripreme teren za sljedeći profesionalni ciklus.

Ljubav: Preokupiranost poslovnim idejama naravno da ne znači i ravnu liniju u sferi ljubavi, naprotiv strast se vraća u vaš život.

Zdravlje: Prokontrolišite rad endokrinog sistema.

Ribe

Posao: Ribe ovu subotu dočekuju poprilično mentalno iscrpljene, pa je savjet da se posvetite odmoru, relaksaciji, druženju sa prijateljima.

Ljubav: Potrebno vam je opuštanje, razumevanje i doza pozitivne energije. Izađite negdje zajedno, prošetajte, razgovarajte i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh