Svaštara

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. JUL 2022.

Ribe čeka poziv iz inostranstva, Vagama stiže fantastična poslovna ponuda

OVAN

POSAO: Saradnici ponekad žele da čuju reči uteha kad nešto neide ali ne i danas od vas to neće dobiti. Vrlo ste oštri. LJUBAV: Veoma ste hladni danas. Partner negoduje. Nedopada mu se takvo ponašanje. Vi ne odustajete. ZDRAVLJE: Reuma.

BIK

POSAO: Ako ste direktor onda neka zaposleni beže što dalje od vas. Nema mesta greškama, danas nikom ne praštate. LJUBAV: Šaljete jasnu poruku partneru da sa vama nema šale. Polako može pobeći od vas. ZDRAVLJE: Bolovi u kolenu. Gel krema i ležanje.

BLIZANCI

POSAO: Blizanci treće dekada mogu imati neočekivani dobitak. Mogu očekivati poklon za svoj rad koji su uložili u određeni projekat. LJUBAV: Slodobni mogu sresti veoma temperamentnu i nametljivu osobu. Oni braku osećaju napad ljubomore. ZDRAVLJE: Problemi sa stopalom.

RAK

POSAO: Puno radite i to se vidi na vašem licu. Morate malo odmoriti da bi vam pristigle nove ideje. LJUBAV: Porodično okupljanje. Jedan Rak može biti gost. Deca su u domu. ZDRAVLJE: Idite u spa centar da se masirate ili još bolje idite na odmor.

LAV

POSAO: Pristupate racionalno poslu. Saradnja sa Škorpijom ili Jarcem vam može doneti prosperitet i novac. LJUBAV: Oduševiće vas jedna Škorpija koja se bavi umetnošću ili nekim novim alternativnim pravcem kreativnost. ZDRAVLJE: Definitivno morate da izbacite iz ishrane sve ono što nosi veliku energetsku vrednost.

DEVICA

POSAO: Ne planirate rad danas preterano, mada ste traženi. Ako se bavite ugostiteljstvom imaćete dobru zaradu. LJUBAV: Ovo je dan koji vi lično volite. Imate dobro društvo sa kojima provodite burno veče. ZDRAVLJE: Muška Devica mora da pazi na bubrege, bešiku.HOROSKOP I DIJETA

VAGA

POSAO: Vage koje ne rade, očekuju novu ponudu putem maila ili prijatelja koji radi u jakoj državnoj instituciji. LJUBAV: Vage koje su prezaposlene neće da se upuštaju u bilo kakav flert ili zavođenje. Vaše misli su strogo upućene u materijalno. ZDRAVLJE: Imaćete problem sa pritiskom i čulom vida.

ŠKORPIJA

POSAO: Privučeni ste novcem. Često ste u panici kada je potrebno da se dogovorite sa nekom osobom od autoriteta. Ne treba da postoji tolika prisutnost straha. LJUBAV: Ako ste zadovoljni na poslu, onda ste zadovoljni i emotivno. ZDRAVLJE: Mlađe osobe imaće ozbiljnije probleme sa kolenima ili zglobovima ruke.

STRELAC

POSAO: Kasnite, što je atipično za vas. Potrebna vam je nagla promena posla ili saradnika da biste se osećali ,, svojim,,. LJUBAV: Skloni ste avanturama. Zapravo danas možete da očekujete samo jedan prolazni flert. ZDRAVLJE: Pritisak vam je povećan duže vreme.

JARAC

POSAO: Uvek imate neki posao ili plan da radite. Izbegavate obaveze, ali jedan telefonski poslovni poziv je nešto što nećete moći da zaobiđete. LJUBAV: Sprema te se u noćni provod. Uvek se nadate da ćete nekog upoznati i možda stvoriti priliku za veliku ljubav. ZDRAVLJE: Koristite energiju pozitivnih misli.

VODOLIJA

POSAO: Istaknuti ste u poslovima moderne tehnologije, mobilnih telefona, kompjutera. Možete imati zaradu i saradnju sa osobom iz znaka Ribe. LJUBAV: Flert ako ste u braku sa Blizancem. Ako ste slobodni susret sa jednim pomalo zatvorenim Rakom. ZDRAVLJE: Alegrični ste na mleko i mlečne proizvode.

RIBE

POSAO: Vezani ste za posao koji zahteva poznavanje prirodnih nauka. Ukoliko radite u nekoj velikoj instituciji, imaćete poziv ili ponudu iz inostranstva. LJUBAV: Solidan izbor kroz emotivan život su znaci Strelac i Lav. Oni vas pokreću daju dodatni entuzijazam. ZDRAVLJE: Promena klime je neko ko nije vaš zdravstveni prijatelj.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte… posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije,piše Lepaisrecna


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh