Svaštara

Ovi znakovi Zodijaka više cijene vanjsku ljepotu od dobrog srca

Neki horoskopski znakovi ne mogu poreći privlačnost vanjske ljepote pojedinca pa su često skloni cijeniti površni šarm umjesto nekoga čije najbolje osobine nisu odmah uočljive

zena - Zadovoljna.hr

Škorpion

Kada je riječ o ovom znaku, Škorpioni imaju veze s ljudima koji su nježne duše i zlatnog srca. No, takve partnere nadmoćni Škorpion često tlači, zbog čega na kraju tu vezu i prekinu. prneosi 24sata

Kad se Škorpion konačno skrasi, gotovo uvijek izabere nekoga tko se smatra fizički privlačnijim nego što su oni sami prema društvenim standardima vremena.

Jarac

Ovaj horoskopski znak ima prilično visoko mišljenje o sebi, iako se smatraju filantropima. Kada je u pitanju njihov osobni život, Jarci smatraju da im treba supružnik koji podiže njihov društveni status u očima njihovih vršnjaka. Iako cijene unutarnju ljepotu, lijepo lice smatraju neodoljivim.

S druge strane, njihov fokus nije uvijek na financijskom stanju odabranika, tako da se ne vjenčavaju zbog novca, ali se žene kada su opčinjeni nečijom vanjskom ljepotom.

Ovan

Nijedan horoskopski znak nije tako vrijedan i željan učenja kao Ovan. Međutim, i ovaj znak ima svoje mane i prepreke koje ga sputavaju u životu.

Duboko su impresionirani pojedincima s uglednim društvenim statusom i skloni su se sprijateljiti s onima za koje misle da će im druženje s njima donijeti nekakvu korist. Gotovo nikada ne bi pristali na partnera isključivo na temelju osobnosti, ali žude za nekim tko izgleda vrlo atraktivno, prenosi Pinkvilla.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh