Svaštara

Trikovi pomoću kojih će se čak i ‘zločesti dečko’ zaljubiti u vas

Većina pretpostavlja da ‘loš dečko’ nije sposoban biti sjajan muškarac i nije pravi za vas, pogotovo ako ste ‘dobra’ djevojka. Svi očekuju i upozoravaju da ćete završiti slomljenog srca

Muškarac - Chloe Kala/pexels.com

Sasvim je u redu zaljubiti se i biti u vezi s ‘zločestim dečkima’. Ako tražite ljubav i nađete se očarani njihovom magnetskom privlačnošću, niste jedini jer većina se tijekom života zaljubi u barem jednog ili dva zločesta dečka, ali ne znaju svi kako uspostaviti vezu s njima.

Nema ništa loše u tome da tražite zabavno iskustvo spojeva, vruću vezu za jednu noć ili čak dugoročnu ekskluzivnu i zdravu vezu s takvim dečkima. Moguće je da bi upravo taj ‘zločesti’ frajer mogao završiti kao onaj ‘pravi’ za kojeg ćeš se udati.

‘Zločesti’ frajeri o kojima se ovdje radi su muškarci koji su samouvjereni i koji ne brinu o malim stvarima jer su sigurni da sve imaju pod kontrolom. Često su pošteni, uz pokoju grešku, i hrabri u svojim postupcima.

Postoji određena razmetljivost u njihovom stavu i ponašanju, što mnoge žene smatraju posebno seksi.

Međutim, treba biti oprezan jer jedan takav tipični dečko ima tendenciju igrati ‘toplo hladno’ igrice. On zna biti spontan uz rizičnu dozu seksualne strasti da bi onda to popratio emocionalno odmaknutim hladnim postupkom, prenosi YourTango.

Većina pretpostavlja ako izlazite s lošim dečkom, kako nije sposoban biti sjajan muškarac i da nije pravi muškarac za vas, pogotovo ako ste ‘dobra’ djevojka. Svi očekuju i upozoravaju da ćete završiti slomljenog srca i ljuti što ste uzalud potrošili vrijeme i energiju na tog tipa jer ste mislili i nadali se da će se to pretvoriti u mnogo više.

Ali ako se to dogodi, znajte da slomljeno srce i ljutnja zbog propale veze nije rezultat hodanja s takvim dečkom – radi se o tome da ne znate kako odabrati pravog tipa za sebe ili kako se ponašati s muškarcem koji ispituje granice.

Uobičajeno je da ‘dobra’ djevojka osjeća privlačnost prema zločestim dečkima i obrnuto. To je recept za uzbudljiv početak, jer se dvije suprotnosti privlače i rasplamsavaju ljubavne hormone kao nijedna druga kombinacija.

Dobre djevojke slijede pravila. Inteligentne su, prijateljski raspoložene, poštene, često pretjerano susretljive, odgovorne i vrijedne povjerenja. Neki bi tvrdili da su dobre djevojke zapravo loše, ali još nisu uhvaćene.

Uz to, nema svaka ono što je potrebno da drži korak sa zločestim frajerom. Zato treba slijediti prave savjete za spojeve.

Može li se zločesti dečko pretvoriti u sjajnog tipa i potencijalno biti pravi muškarac za kojeg se možete udati? Mogućnost je definitivno vjerojatnija kada znate izlaziti s takvima i spremni ste voljeti punim plućima.

Evo 3 načina na koje možete natjerati ‘zločestog’ dečka da se zaljubi u vas:

1. Budite ta koja bira

Nemojte pristajati na kompromise. Procijenite loše dečke kao potencijalne partnere na temelju toga kako vam pristaju. Ne gubite vrijeme pokušavajući ukalupiti stvari. Radi se o vašem životu i živite ga u potpunosti, onako kako želite s onim kojeg želite. Nemojte pristajati na manje od onoga što zaslužujete i nemojte misliti da možete promijeniti zločestog dečka – ne možete. Dakle, ne žurite u ljubavi.

Uzmite si vremena i procijenite ispunjava li ovaj dečko vaše zahtjeve. Upoznajte ga i vidite kako se slaže s vašim željama.

Ako vaši kritični zahtjevi ili vrijednosti nisu ispunjeni – onda to nije za vas. Shvatite da u tom odnosu nema budućnosti. Ako gubite vrijeme s krivom osobom, propustit ćete onu pravu. Na kraju, ako vas ne odabere, nemojte se osjećati odbačeno.

Shvatite da to jednostavno znači da se ne uklapate i budite zahvalni što vas je spasio od gubljenja vremena. Ali samo zato što je ‘zločest’ ne znači da posjeduje svu moć. Biti onaj koji bira znači poštivati ​​sebe i prepoznati da je odnos zajednička stvar, a ne samo njegova.
2. Riskirajte

Proširite vlastitu zonu udobnosti. Nemojte zapeti u besmislenoj, nezadovoljavajućoj vezi s muškarcem koji nije kompatibilan – samo gubite svoje dragocjeno vrijeme. Izađite iz svoje zone komfora i riskirajte kako biste doživjeli stvari koje možda inače ne biste isprobali. Budite otvoreni za prepoznavanje zabavnih prilika. Recite ‘da’ stvarima koje potajno želite probati. prenosi 24sata

No, preuzimanje rizika ne znači činiti nešto izrazito opasno ili što krši vaše instinkte. Baš kao što birate njega, možete birati i vlastite granice.
3. Uravnotežite srce s glavom

Ljubav i požuda su opojne, a zločesti dečki drže te hormone živima u vašem sustavu. Često logika ne prevlada i tu upadamo u probleme, pogotovo s lošim tipovima. Početna snažna privlačnost prema takvom dečku nije utemeljena na ‘pravoj’ ljubavi, već je vođena hormonima. Kada se kemijska reakcija konačno smiri, brzo ćete otkriti jeste li doista kompatibilni.

Dok je privlačnost važan element u odličnim vezama, doista prekrasna i dugotrajna veza uravnotežuje kemiju i kompatibilnost. Zato polako i ustrajno. Pronaći pravog dečka nije utrka.

Pustite tog zločestog dečka da se malo ‘krčka’. Uživajte u zabavi, ali umirite se. Jedina stvar koju svi muškarci poštuju – čak i loši dečki – je žena sa zdravim granicama, ona koja poštuju sebe u svim svojim vezama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh