Svaštara

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JUL 2022.

Strjelcu stiže novac, Škorpiju mami flert

OVAN

POSAO : Očekujete pomoć saradnika ali nećete je dobiti. Morate sami. Pale su teške reči i oni ih još nisu zaboravili. LJUBAV: U dobrim ste odnosima sa partnerom danas. Ide putem koji ste zacrtali. ZDRAVLJE:Bolovi u stopalima.

BIKPOSAO: Dodatna edukacija vaš i vašeg kolektiva učiniće vas konkurentnijim na trižištu. Uložite u znanje. LJUBAV: Oni koji su slobodni mogu upoznati zanimljivu osobu. Izlazak na večeru. ZDRAVLJE: Ne unosite previše teške hrane. Alkohol nikako u vrelim danima.

BLIZANCI

POSAO: Poslovni sastanci danas mogu potrajati. Jedna Škorpija će ga voditi. LJUBAV: Ostavljate iza sebe sve što vas iritira. Idete ka novim poznanstvima. Moguće upoznavanje sa nekim iz inostranstva. ZDRAVLJE: Danas vam koncentracija nije jača strana.

RAK

POSAO: Teški saradnici na poslu. Dosta je sve ide teško, hladno i niko ne popušta. LJUBAV: Ne opterećujete se nekim pričama koje dolaze do vas. Verujete u vašu ljubav. ZDRAVLJE: Uzimajte više vode i detox šejkova.

LAV

POSAO: Promena stanja. Imaćete bolje prilike za rad i usavršavanje onoga šta radite. LJUBAV: Tražite bolji život, više zabave, a izgleda da vam to baš izmiče. Imate susret sa osobom iz znaka Jarca. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

k
DEVICA

POSAO: Današnji dan je vezan za osobu iz znaka Strelac koji može da vam pomogne oko rešavanja važnih pitanja vezanih za pravne probleme. LJUBAV: Emotivno ste verovatno ušli u vezu sa osobom koja nije toliko stabilna i teško pronalazite zajednički jezik. ZDRAVLJE: Čuvajte glasne žice, dosta pričate.

VAGA

POSAO: Vi se ne plašite posla, rada, odgovornosti. To je dobro jer ćete imati svoj plan koji će se odvijati u najboljem redu. LJUBAV: Emotivno razmišljate o drugoj Vagi sa kojom imate razmenu mentalne energije. ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija vam se popravlja.

ŠKORPIJA

POSAO: Uživate u ovom današnjem danu. Ako se bavite nekim umetničkim poslom, imaćete uspeh i zaradu. LJUBAV: Emotivno ste podložni raznim flertovima. Susret sa Blizancem može biti veoma erotičan. ZDRAVLJE: Sve bolesti su povezane za preterivanjem. Manje alkohola.

STRELAC

POSAO: Očekujete finansije iz inostranstva. Ukoliko ste vezani za poslove nekretnina, velika veravatnoća da dobijete novac. LJUBAV: Preosetljivi ste. Potrebna vam je prava ljubav. Imaćete susret sa drugim Strelcem. ZDRAVLJE: Ne trošite svoju pozitivnu energiju na bespotrebne stvari.

JARAC

POSAO: Ukoliko želite da uspete u ovom surovom svetu, probudite se. Vi ste znak koji ima veliku stabilnost. LJUBAV: Niste opterećeni ljubavlju. Vama je potreban neko sa kim možete da razgovarate. ZDRAVLJE: Problem sa zubima, kostima.

VODOLIJA

POSAO: Vi sve što radite mora da ima neki smisao. Prijatelj sa kojim imate već poslovni dil biće neko ko može da vam pomogne oko zarade. LJUBAV: Počinjete da verujete u pravu ljubav. Zahvalite jednom iskrenom Raku na takvom razmišljanju. ZDRAVLJE: Vodolije često pate od slabog vida,piše Lepaisrecna

RIBE

POSAO: Iako je vreme odmora, vi ste privučeni radom. Zanimljiv dan za kraće poslovno putovanje. LJUBAV: Vaša mašta i način komunikacije može svakog da privuče. Imaćete lep susret sa jednim Bikom. ZDRAVLJE: Čuvajte strpljenje. Jačajte samokontrolu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh