Svaštara

Ova 3 HOROSKOPSKA znaka očekuje VRTOGLAVI USPJEH do 23. OKTOBRA: Retrogradni SATURN će ih NAGRADITI kao nikad do sad

Nikad bolji period za njih

Od četvrtog juna retrogradni Saturn je u znaku Vodolije i tako će ostati do 23. oktobra. No, ne očajavajte odmah, jer iako ova nebeska dešavanja često imaju reputaciju haotičnih, Saturnova retrogradnost je često više konstruktivna nego destruktivna.

Ipak, za mnoge će ovaj period biti veoma težak i napet, jer sve one pozitivne osobine kreću unazad. Samo tri horoskopska znaka će biti nagrađenja.

Djevica

Djevica je vrijedna, perfekcionista i posvećena a sada može dobiti ono što im je ostalo uskraćeno u prošlosti. Iako možda neće primijetiti odmah, da se situacija odvija u njihovu korist. Ipak, uskoro će shvatiti da su na korak svega onog što su tražili.

Jarac

Ovaj znak je favorit Saturna, a do oktobra ove godine očekuju ga zaista velike promene u sudbini. Ukoliko sačuvaju smirenost i nastave da budu vrijedni, Jarčevi mogu prebroditi baš sve prepreke na putu do uspjeha. Za mnoge će ovo biti jedan od najboljih perioda u životu, te ga moraju iskoristiti.

Vaga

Uprkost teškoj energiji, Vaga počinje da oseća svoju unutrašnju snagu. Inspirisana da pokaže potencijale na poslu, Saturn će joj olakšati i pomoći u tome. Vrlo je moguće da će tokom ovog ljeta pronaći svoju srodnu dušu, a oni u vezi imaće prilike da poboljšaju svoj odnos. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh