Svaštara

Otac Elona Muska dobio dijete s pokćerkom: “Nisam planirao bebu, ali desilo se”

Otac Elona Muska tvrdi da je dobio drugo dijete sa svojom 34-godišnjom usvojenom kćerkom Janom Bezuidenhout, koja je 41 godinu mlađa od njega.

Errol Musk - Unilad

Errol Musk (76) dočekao je svoju prvu bebu – Elliota Rusha, zvanog Rushi – sa Bezuidenhout još 2018. godine. Inače, Errol Musk je njen očuh postao kada je ona imala četiri godine…

Govoreći za The Sun, stariji Musk je rekao: “Nisam provjerio njen DNK, ali izgleda kao moje druge kćeri. Izgleda kao da su se Rose i Tosca ‘pomiješale’. Beba nije bila planirana, ali mislim, živjeli smo zajedno. Jana je ostala ovdje oko 18 mjeseci nakon što se Rushi rodio.

Svaki muškarac koji se oženi ženom, osjeća se živahno u početku i to potraje neko vrijeme, ali stvari se brzo mijenjaju i taj će se jaz pokazati.” prneosi “Radiosarajevo“.

Musk je ranije bio sa Bezuidenhoutovom majkom Heidi, s kojom dijeli dvoje djece iz 18-godišnjeg braka.

“Oženio sam njenu majku kada je ona imala 25, a ja 45 godina. Ona je vjerovatno bila jedna od najljepših žena koje sam ikada vidio u životu”, dodao je otac vlasnika Tesle.

Iako Musk više ne živi s Bezuidenhout, rekao je da i dalje ‘imaju puno ljubavi jedno prema drugom’.

Musk je rekao da su njegove druge kćerke šokirane njegovom vezom s pokćerkom, jer je “za njih to bila njihova sestra”.

“Jedino zbog čega smo na Zemlji je da se razmnožavamo”, rekao je on, ističući da nije razmišljao tako, Elon i Kimbal ‘ne bi postojali’, piše Unilad.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh