Svaštara

Ljubavna astro analiza za Avgust: Kakva očekivanja mogu da imaju Rak, Lav i Djevica

Avgust mjesec se bliži, pa shodo tome astrolozi iznose šta Rak, Lav i Djevica mogu da očekuju kad je njihovo polje ljubavi u pitanju

Rak: Put kojim trenutno idete mogao biti biti povoljan za vas. Vjerujte u sebe i trudite se da budete što možete bolji. Ne osvrćite se previše na mišljenja ljudi koji smatraju da vas poznaju bolje nego što vi poznajete sami sebe.

Na polju ljubavi budite realni, prvenstveno prema sebi, pa onda i prema svom partneru. Ako vam je istinski stalo to i pokažite, ukoliko nije nemojte nekoga zadržavati kraj sebe, bez pokrića. Žene pripadnice ovog znaka nema potrebe da žurite sa ulaskom u vezu.

Možda bi bilo bolje da se malo posvetite sebi u narednom periodu. Lav: Budite slobodni u oslanjanju na svoj instikt. Slušajte šta vam vaše emocije i srce govore. Avgust mjesec bi mogao biti na vašoj strani kada su vaše ambicije za budućnost u pitanju.

Prema tome, pametno djelujte. Kada je ljubav u pitanju pokažite ljudima oko sebe koliko ih volite i koliko vam znače. Što se vas i vašeg partnera tiče, vrlo je moguće da ćete ovaj mjesec osjetiti ljubav i razmaženost od strane njega. Nemojte bježati od romantike, već se prepustite.

Djevica: Vi ste neko ko je vrlo predan kada su sva vaša životna polja u pitanju, pa tako i ljubav. Moguće je da će ta predanost upravo biti nagrađena. Ukoliko naiđete na neke prepreke, nema potrebe da odustanete. Razumijevanje između vas i partnera trebalo bi da bude na viskoj ljestvici.

Otvoreni ste jedno prema dugom i tačno znate u skoro svakom trenutku šta osjećate jedno prema drugom. Za one koji su sami, avgust mjesec možda i neće biti najpovoljniji period. Međutim, nema potrebe da se zbog toga demorališete. Iskoristite vrijeme samo za sebe, ali ujedno da dobro razmislite šta želite kada je ljubav u pitanju i kakvog partnera priželjkujete,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh