Svaštara

4 greške koje žene prave kada žele da zadrže muškarca: Zbog ovog ste same

U ljubavi mnogi greške, pa tako i žene kada žele da osvoje i zadrže mukarca koji ima se dopada. Evo 4 najčešće greške!

Muškarac i žena - Cosmopolitan.hr

Zbog ljubavi, ljudi su spremni na sve, na različite žrtve, da promene, na ono što možda nikada u drugačijim okolnostima ne bi uradili… Ali kada su osjećanja jaka, nije lako kontrolisati svoje postupke. Mnoge žene griješe kada žele da osvoje, ali i zadrže muškarca koji im se dopada. To je jedan od razloga što veza nije ni odmakla, odnosno nije uspela. Evo koje su 4 najčešće greške:

1. Gubljenje dostojanstva

Naravno da muškarac želi da vidi da žena nije ravnodušna prema njemu i da je spremna da se za njega bori. Ali u isto vrijeme, važno je da ne izgubite dostojanstvo i samopoštovanje. Ne činite stvari kojih ćete se stideti, ne gazite svoje principe i vrednosti samo da biste se nekom dopale. To možda može da bude prihvatljivo jednom, ali ako svaki put prekršite svoja pravila, u njegovim očima nećete biti neko koga može da poštuje. Zato budite svoje, autentične, ne pristajte na manje od onoga što zaslužujete.

2. Ljubomora

Neki kažu da je ljubomora začin u svakoj vezi, ali zapravo je tempirana bomba koja na kraju može da uništi odnos. Ne dozvolite da se pretvorite u ženu koja non- stop zivka telefonom, proverava gde je njen partner, razmišlja gde dok nije s njom, s kim je… Nemojte u startu da mislite da je neveran ako se na javlja na telefon… Isto tako zaboravite na dečje igrice da ga pravite ljubomornim kako bi poludeo za vama. Za opstanak veze ključno je poverenje, ali i zrelo ponašanje!

3. Pokušaj skretanja pažnje

Kada veza srlja u propast, mnoge žene preduzimaju očajne poteze i na sve načine pokušavaju da privuku pažnju. To može da bude u vidu „slučajno” poslatih poruka kako bi se započeo razgovor. Takođe, mnoge žene se kao slučajno nađu na mestima gde je on… Pretvaraju se u žene koje uhode i prate, a to nimalo nije ni privlačno niti nešto što će zadržati muškarca.

4. Neprepoznatljiva promjena

Nema ništa loš u promjenama jer mogu da donesu dobre stvari. Ali promjene su loše kada izgubimo sve, ono što smo voleli, čemu smo težili, kada se menjamo i prihvatamo nove navike i uvjerenja samo da bismo se nekome svideli. Žene imaju tendenciju da naprave od sebe nešto, što bi po njihovom mišljenju, treba drugima da se dopadne. Samo jedan primer toga je menjanje fizičkog izgleda estetskom hirurgijom. Mnoge žene ne rade to zbog sebe, da bi se bolje osećale u svom telu, već da bi se više svidjele drugima. Na taj način gube svoj identitet, postaju kopija. prenosi Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh