Svaštara

KOME NOVAC STIŽE U JULU 2022: Mjesečni horoskop predviđa dobitke za ova 3 znaka zodijaka!

Astrolozi najavljuju da će kombinacija vladavine Raka i Marsa u znaku Bika u julu 2022. godine mnogima donijeti otrežnjenje u pogledu troškova i upravljanja novcem. Vrijeme je da se mnogi nauče strpljenju i štednji. Uticaj planeta pojačava potrebu za sigurnošću, a mejsečni horoskop za jul obećava značajne dobitke za tri znaka zodijaka.

Blizanci

Spremite se za nove finansijske planove, Sunce obasjava upravo vašu kuću dobitaka i lične imovine. Međutim, to ne znači da treba već sad da počnete da neumereno trošite. Naprotiv, možda ćete malo morati i da “stegnete kaiš”, ali samo sredinom meseca, a onda vam planete šalju dobre vibracije i lijepe dobitke.

Djevica

Već neko vrijeme nosite teret finansijskih ograničenja, ali uskoro stiže olakšanje. Od sredine mjeseca, oslobodićete se većih dugova ili nekog manjka u budžetu u koje ste nesmotreno upali.

Ipak, moguće je da ćete baš oko novca voditi žustre rasprave u kući ili sa partnerom. Ako s nekim dijelite budžet, ovog mjeseca osigurajte ravnopravno opterećenje.

Vaga

Vrijeme je za preokrete u karijeri, a zanimljivo je i da vaš vladalac Venera – od polovine jula – boravi u vašoj kući avanture. Mjesečni horoskop za jul vama najavljuje mogućnost veze posla i egzotičnih destinacija. Ne zaboravite da dobitak nije uvijek samo novčani – moguće je fantastično putovanje, kao i da ono rezultira budućom visokom zaradom. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh