Svaštara

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JUL 2022.

Rakovi – oprezno sa novcem, Lav nalazi ljubav na poslu

OVAN

POSAO: Nikome ne otkrivate šta vam je plan. To je iznenađenje. Slaba komunikacija na svim nivoima. LJUBAV: Romantični ste. Imate dobro društvo. Porodično okupljanje. ZDRAVLJE: Spa centar, masaža.

BIK

POSAO: Očekuje vas malo mudrovanja o tome kako započeti novu fazu posla. Neka to sačeka još malo. Vratite se na zemlju. LJUBAV: Ukoliko želite u pozorište, bioskop, možete ići. Biće vam lepo. ZDRAVLJE: Uhvatila vas je anksioznost. Samo se opustite.

BLIZANCI

POSAO: Opuštena atmosfera za rad. Svima prija. Kolektiv radi sve zajedno, bez tenzija. LJUBAV: Romantični izlazak u dvoje. Porodica je zajedno. Lepo druženje. ZDRAVLJE: Kada se opustite i mozak ćete prilagoditi promenama.

RAK

POSAO: Zaposlite mlade u vašem timu, firmi u kojoj radite. Budite pažljivi pri trošenju novca. LJUBAV: Na raskrsnici ste emotivnoj. Rak u braku inspirisan je osobom koja radi poslove vezane za administraciju. ZDRAVLJE: Čuvati creva, bubrege i jetru.

LAV

POSAO: Nema potrebe da se previše nervirate i trošite na bespotrebne stvari. Sposobni ste da zaradite. LJUBAV: Potrebna vam je unutrašnja ravnoteža, mir i snaga da se pokrenete. Ljubav sa osobom koja se bavi istim poslom kao i Vi. ZDRAVLJE: Nije potrebno da se psihološki iscrpljujete.

DEVICA

POSAO: Ukoliko smatrate da grešite, stanite. Vi ste precizan znak, nije dobro da svoju energiju trošite na nešto što ne doprinosi ni radnom okruženju, ni vama lično. LJUBAV: Potreban vam je otvoren razgovor sa partnerom. Komunikacija je svakako najbolji način “popravnog ispita”. ZDRAVLJE: Česti problemi sa bešikom čine vas nervoznim.

VAGA

POSAO: Morate da se izdvojite iz polja emocije ukoliko želite da napredujete. Svako bespotrebno energetsko trošenje je gubljenje novca i vremena. LJUBAV: Emotivna vezanost za partnera je nešto bez čega niste u stanju da funkcionišete. ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zdravljem zbog preteranog rada.

ŠKORPIJA

POSAO: Zadovoljni ste rezultatima rada i to je najvažnije za jednu Škorpiju, koja svakako mora da bude uspešna u svemu što radi. LJUBAV: Ako imate ljubavne probleme, to je zbog preterane ljubomore. Pomalo sebe doživljavate kao osobu kojoj moraju za sve da se polažu računi. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na žlezde. Ovaj aspekat će vas pratiti više puta u toku meseca.

STRELAC

POSAO: Saveti oko poslovanja vam nisu potrebni. Iako se mnogi trude da podele sa vama svoje mišljenje, nije potrebno da se previše angažuju. LJUBAV: Emotivni partner je neko ko daje šansu da se promenite, u smislu bolje komunikacije. Iako često znate da budete oholi prema voljenoj osobi. ZDRAVLJE: Morate da pazite na gornji deo tela. Gornji deo kičme osetljiv.

JARAC

POSAO: Nervozni ste. Imate preterane ambicije. Nije vam potrebno toliko da razmišljate o poslu. Potrebna vam je bolja organizacija. LJUBAV: Partner je tu da bi vam ispunio želje. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na vene.

VODOLIJA

POSAO: Ostvarujete dobre rezultate na poslu, čak zavidne. Mnogi bi trebalo da se ugledaju na vas. LJUBAV: Nežni Rak vam pruža strast i emotivno vas stimuliše. Razmišljate o ljubavi i više nego što se to od vas očekuje. ZDRAVLJE: Loša cirkulacija.

RIBE

POSAO: Odličan dan za novac, javnost, popularnost. Saradnja sa stranim državljanima je i više nego uspešna. LJUBAV: U ljubavi cenite direktan odnos sa partnerom. Ako ne kažete šta osećate i šta vama treba, onda teško da ćete to i dobiti. ZDRAVLJE: Dobro se osećate,piše Lepaisrecna


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh