Svaštara

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. JUN 2022.

Ovan dobija poklon, Škorpija na korak do razvoda

stil

OVAN

POSAO: Sačekajte stabilizaciju poslovnih prilika. Ovaj period bure i promena se pokazuje prilično nesigurnim. Dobra saradnja sa Lavom ili Blizancima. LJUBAV: Imate odličan ljubavni dan pun sreće i lepih događanja, partner vas časti nekim lepim poklonom. ZDRAVLJE: Raspoloženi ste.

BIK

POSAO: Dosta toga zavisi od vas ako imate u vidu promenu posla. Saradnici su vam bolji nego do sada, tako da ćete biti u prilici da se lepo dogovorite o svemu. LJUBAV: Želite promenu na emotivnom polju, zbog uzbuđenja, želite nešto novo. Poznanstvo sa tajanstvenim Ribama doneće lepotu ljubavi. ZDRAVLJE: Nervoza vas prati.

BLIZANCI

POSAO: Vašoj dobroj mentalnoj energiji predstoji neki novi posao koji omogućava veliku predanost. Saradnja sa Bikom odlična. LJUBAV: Slobodni Blizanci imaju susret pun zanimljivih priča. Verovatno je Vaga neko koga ste izabrali. Sa njom možete da vodite razgovore u sitne sate, koliko bitne, toliko i one koji totalno nemaju smisao. ZDRAVLJE: Hipohondrija, vi ste u stvari zdravi.

RAK

POSAO: Imate veliku spretnost, misli, tela, mentalno se dobro osećate jer želite da kažete ono što mislite. Veoma ste poznati i traženi u svom radu. LJUBAV: Neko ko vam daje sigurnost i dosta uspeha u životu jeste upravo osoba sa kojom živite. Sreća je na vašoj strani. ZDRAVLJE: Ne izlazite na sunce bez zaštitne kreme. Osetljiva koža.

LAV

POSAO: Razmišljate i radite unapred, saradnja sa osobom iz znaka Ovan veoma uspešna i u narednim danima. Okrenuti ste budućnosti kao nikad do sada. LJUBAV: Potražite sreću kod vašeg znaka. Drugi Lav je zainteresovan za vas i ljubav sa vama. Osećaj usamljenosti će prestati. ZDRAVLJE: Napetost ne prestaje.

DEVICA

POSAO: Pomoć i sreća vas prati sa osobom koja ima već razvijen privatni posao. Potrudite se i vi da započnete svoje privatne poslove. LJUBAV: Poznanstvo sa strancem unosi pozitivnu promenu u vaš monoton ljubavni život. Bićete nadahnuti da stupite u takvu vezu. Sve vam je interesantno. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VAGA

POSAO: Energija je dobra i svi vas osećaju kao pozitivnu osobu. Mlađe kolege imaju ideje, a vi ste tu da sve prihvatite. LJUBAV: Unesite emocije u vezu, pored strasti. Moćna ste osoba kada osvajate, ali vremenom kao da vaša harizma bledi zbog hladnog stava. ZDRAVLJE: Bolovi u lumbalnom delu.

ŠKORPIJA

POSAO: Svega vam je dosta. Želite samostalnu delatnost. Ne bi bilo loše da sarađujete sa Ovnom, Bikom ili Jarcem. LJUBAV: Donosite važnu ličnu odluku. Morate da presečete ako ne želite da budete u braku koji vas duži period muči. Kad – tad kraj mora doći. ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

STRELAC

POSAO: Danas je povoljan dan da prihvatite izazove. Kupovina, prodaja sve dolazi u obzir. Dobra zarada uvek dolazi. LJUBAV: Željni ste putovanja sa partnerom u daleko inostranstvo. Morate da se organizujete i krenete negde, bilo gde, samo sebi želju da ispunite. ZDRAVLJE: Obratiti pažnju na arterije.

JARAC

POSAO: Okrenuti ste budućnosti. Okolina primećuje izvesnu promenu kod vas. Spremni ste da promenite sve, samo da dobijete ono što želite. LJUBAV: Verujete u napredak svoje veze, a pomoći će vam partner koji je pun nežnosti i volje za stabilizaciju zajednice. ZDRAVLJE: Kostobolja.

VODOLIJA

POSAO: Glasno zborite jer svi jedva čekaju na vaše genijalne ideje. Dobre finansije slede, a pomoć imate od Vage i Blizanaca. LJUBAV: Svako nađe svoju polovinu. Vi ste spretni kada pokrećete ljubav jer svako želi da vam izađe u susret. ZDRAVLJE: Preopterećen gornji deo leđa.

RIBE

POSAO: Vaša dugo čuvana tajna može biti od koristi, pred vama je dan pun izazova. Saradnici imaju mnogo poverenja u vas. LJUBAV: Vreme provodite zajedno sa voljenom osobom, izjavljujete ljubav jedan dugom. Poljupci, romantika je nešto bez čega ne možete. ZDRAVLJE: Vreme je za kardiologa,piše Lepaisrecna


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh