Svaštara

Bh. youtuber sve nasmijao do suza skečom o odlasku na plažu: Pašteta, paradaz i grah

Mladi bh. youtuber Sead Hrustanović, Travničanin koji živi u Sloveniji, oduševio je ekipu na internetu videom u kojem je na šaljiv način prikazao kako se balkanske mame ponašaju na moru.

Skečevi - Screenshot

Sead koji na originalan način prikazuje svakodnevni život u Bosni i Hercegovini, prije nekoliko dana podijelio je skeč u kojem je prikazao odlazak porodice, majke i dvoje djece Amira i Senade, na more.

Na plažu su stigli rano, malo se okupali, potom je mama Mujesira pripremila ručak koji se sastojao od paradajza, paštete, kifle, a ponijela je čak i lonac graha.

Kada su krenuli s plaže da se malo odmore jer je sunce prejako, peškire su ostavili kako bi sačuvali mjesto, piše Tuzlanski.

“Kralj! Nasmiješ me u svakom svom videu! Riječi hvale samo za tebe legendo”, “Seade prava morska priča. Pozdrav i podrška za trud”, “Bravo svaka čast Seade, u ovo vrijeme stresa i tenzije uspijevaš da nas nasmiješ”, “Sve istina, posebno ovo s peškirima”, samo su neki od stotina pozitivnih komentara.

Na YouTubeu, Instagramu i TikToku, ovaj video je skupio preko pola miliona pregleda.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh