Svaštara

3 horoskopska znaka su magnet za novac

Pojedini znakovi nikada nemaju para jer ih tjera “maler”, postoje oni koji su uvijek finansijski stabilni. Znakovi za koje se lijepi novac su Lavovi, Bikovi i Jarčevi.

1. Lav

Poznat kao kralj svih životinja, ovaj znak je predodređen da uživa u materijalnom bogatstvu. Čak i kada Lavovi nisu rođeni bogati, pred njima se uvijek stvaraju okolnosti zbog kojih mogu lako da se obogate.

Prirodno stanje Lavova je da uživaju, a poznato je da su pomalo lijeni. Lavovi dostojanstveno nose svoju ličnost, ali su srećnici kada je novac u pitanju. Ovo je znak koji ima predispoziciju da stekne bogatstvo sa godinama.
2. Jarac

Znak za koji mnogi tvrde da je škrt, ustvari je samo oprezan kada je novac u pitanju. Najveći štediša horoskopa uvijek ima neki skriveni “štek” gdje čuva novac za “crne dane”, jer je po svojoj prirodi racionalan i obazriv.

Nikada nećete doživeti da Jarčevi naprave neracionalno ulaganje bez promišljanja. Jarčevi ne zarađuju novac preko noći ali su živi dokaz da se uporan rad i trud isplati.
3. Bik

Kako zemljani znak koji čvrsto stoji na zemlji, Bikovi su racionalni i veliki materijalisti. Astrolozi često govore da postoje dva tipa Bika, jedan je umjetnički, a drugi materijalan.

Bez obzira na ovu podjelu, Bikovi su znak koji lako zarađuju novac jer rijetko kada rade nešto što im neće donijeti materijalnu korist. Bikovi su odlični bankari ali i brokeri. prenose “Nezavisne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh