Svaštara

OBJAVLJEN LJETNI HOROSKOP: Jedan znak bit će posebno uspješan

Zanimljivo ljeto je pred nama, a šta su zvijezde spremile svakom znaku?

Žena - Astrosudbina.com

Pogledajte šta vam donosi ljetni horoskop za 2022. godinu.

Ovan

Venera ulazi u vašu kuću ljubavi od 5. juna do 8. novembra, u prijevodu, imati ćete vrlo uzbudljivo ljeto. Pripremite se za zaigrane, strastvene i romantične susrete, ali ne vjerujte svakome.

Početkom augusta moguće su drame u vašim ljubavnim odnosima pa pripazite kako reagujete.

Odlično ćete se osjećati ovog ljeta pa se nemojte iznenaditi ako padnete na nekoga ko je suprotan tipu partnera kojeg inače birate. Opustite se i prepustite. Sredinom augusta saznat ćete važne vijesti.

Izbjegavajte: Rakove, Jarčeve i Ribe

Bik

Ovog ljeta vas čeka ono u čemu najviše uživate – odmor i opuštanje. Ako ste u vezi, ljeto će biti odličan period za napredak vašeg odnosa. To je također odlično vrijeme ako želite svoju ljepšu polovicu predstaviti roditeljima ili je čak povesti na porodično druženje.

Ako niste u vezi, pažnju će vam privući dečko ili djevojka iz vaše blizine. U julu vas očekuje moguća zaljubljenost s nekim s kim ste već neko vrijeme u prijateljskim odnosima. Budite otvoreni prema mogućnostima.

Izbjegavajte: Lava, Vodoliju i Ovna

Blizanci

Tokom ljeta nećete tolerisati gluposti. To će vas osloboditi svih drama u ljubavnim odnosima. Bit ćete u zavodljivom raspoloženju, a u augustu su mogući nesporazumi u odnosima.

Izbjegavajte: Djevice, Ribe i Bikove

Rak

Dobre vijesti za osobe rođene u ovom znaku. Ovo ljeto je idealno ako trebate preboliti bivšu ljubav. Zvijezde su savršeno postavljene, a Mars je u vašoj kući od 24. jula do 8. augusta, suprotni spol vam je naklonjen. Ne trošite uzalud svoje vrijeme i energiju na bivše, već se usmjerite na novu sreću u svom životu. Pazite da se ne zaljubite previše. Moguće su i romanse na poslu.

Izbjegavajte: Vagu, Ovna i Blizance

Lav

Venera je gotovo cijelo ljeto u Lavu zato budite spremni na vruće pozive sa svih strana. Ako već niste u vezi, bolje se ne vezati za nekoga u ovom razdoblju. Krajem augusta moguć je iznenadan povratak “osobe koja je nestala”.

Izbjegavajte: Škorpione, Bikove i Rakove

Djevica

Nažalost, ovo nije vaša godina za ljubav. S druge strane, vaša financijska situacija će se značajno popraviti. Ljetni flert mogao bi prerasti u nešto više u augustu ako ostanete smireni i ne budete previše dizali nervozu. Krajem jula i početkom augusta imate više šansi za upoznavanje novih ljudi.

Izbjegavajte: Strijelca, Blizance, Lava

Vaga

Moguće su romanse ovog ljeta, ali podignite svoje standarde. Ako ima više od 30 godina i nema svoj stan (kupljen ili iznajmljen), nije za vas.

Vage u vezi mogle bi se često svađati, ali zbog položaja zvijezda koje će vas činiti nervoznima. Potrebno vam je vrijeme da se posvetite sebi i odmarate. Krajem augusta vaša veza ući će u novu, stabilnu fazu kojoj ste i težili, piše Gloria.

Izbjegavajate: Jarca, Rakove, Vagu

Škorpion

Ovog ljeta ćete se više fokusirati na karijeru nego na ljubav. Također, bit ćete skloniji romansi s nekim koga već znate nego upoznavanju novih ljudi. Potreban vam je neko ko će vam biti dobar oslonac s obzirom na sve što trenutno prolazite u životu. Ako ste u vezi, smislit ćete velike planove i to za sljedećih pet godina.

Radite ono što osjećate, a krajem augusta otvorit će vam se opcije za moguća vjenčanja i planiranje djece.

Izbjegavajte: Vodoliju, Lava, Vagu

Strijelac

Trenutno ste više fokusirani na druženje s prijateljima nego na romantični život. Ako ste sami, bolje je da ostane tako.

Čuvajte se muškaraca iz društva, jer biste se u jednog mogli zaljubiti. Izbjegavajte nekoga ko će biti pretjerano ljubomoran ili zahtjevan kada vi odlučite provoditi vrijeme sa svojim društvom. Moguće su ljubavi i na godišnjem odmoru. To bi za vas moglo biti idealno jer znate da će romansa uskoro završiti pa ćete se moći prepustiti bez obaveza.

Ako ostanete u vezi koja potraje i tokom augusta, čuvajte se. Krajem augusta Venera ulazi retrogradno, što bi moglo rezultirati vašim ispadom ljubomore bez konkretnih razloga.

Izbjegavajte: Ribe, Djevicu, Škorpiju

Jarac

Bit će ovo vrlo vruće ljeto za vas. Krajem jula i početkom augusta mogli biste prolaziti kroz čudno razdoblje, kada ćete se osjećati i privlačno i usamljeno, a to neće biti dobra kombinacija. prenosi novi

Oko 10. augusta ćete se smiriti i razbistrit će vam se pogled na vaš odnos.

Izbjegavajte: Ovna, Vagu, Strijelca

Vodolija

Ovog ljeta dosadit će vam stara ljubav i htjet ćete promjenu. Suprotnost bi vas ovih mjeseci zaista mogla privući. Idite na spoj pa ćete vidjeti što vam odgovara. Eksperimentirajte. Pun mjesec krajem jula dat će vam hrabrosti da naglo otputujete. Mogli biste otputovati i sami.

Izbjegavajte: Bika, Škorpiona, Raka

Ribe

Bit ćete totalno ludi ovog ljeta, odlično raspoloženi, romantični i zavodljivi. Krajem jula upoznat ćete nekoga. Bit ćete privlačni poput magneta suprotnom spolu, ali ćete biti razigrani i s lakoćom ih odbijati jer ste svoje srce već rezervisali za nekog drugog. Oko 10. augusta osjetit ćete snažnu potrebu za zarukama. Moguće je da ćete upoznati nekoga tokom volontiranja ili neke druge humanitarne aktivnosti.

Izbjegavajte: Blizance, Strijelce, Vodolije


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh