Svaštara

LJUBAVNI ELEKTRICITET MOŽE DA PRORADI IZMEĐU VAS I OSOBE KOJU VIĐATE SVAKOG DANA: OVO JE HOROSKOP ZA 19. JUNI

Ovnovi nervozni, Lavove očekuju nesuglasice sa partnerom, Škorpije muči glavobolja.

stil

OVAN

Moguća su razna odlaganja i promjene planova. Moguće je obnavljanje stare saradnje. Ovaj period može obilježiti susret sa osobom koja vam je nekada bila veoma draga. Nova prilika za vas. Nervoza.

BIK

Značajan sastanak koji će vam donijeti sklapanje sporazuma. Uspjeh u trgovini i javnim nastupima i prezentacijama. Muči vas dilema, jer je partner počeo da se ponaša nedosljedno. Analiza vas emocionalno iscrpljuje. Bolovi u grlu.

BLIZANCI

Ovaj dan obilježit će iznenadni poslovni sastanak, na kojem ćete odlučiti da promijenite prethodno zacrtani plan. Ljubavni elektricitet može da proradi između vas i osobe koju viđate svakog dana na poslu. Podložni ste virusima.

BLIZANCI

Ovaj dan obilježit će iznenadni poslovni sastanak, na kojem ćete odlučiti da promijenite prethodno zacrtani plan. Ljubavni elektricitet može da proradi između vas i osobe koju viđate svakog dana na poslu. Podložni ste virusima.

LAV

Atmosfera neizvjesnosti okružuje vaše pregovore sa novim saradnicima. Danas vas očekuje izmjena plana i prijelazno rješenje. Moguće su nesuglasice s partnerom, i to oko rešenja bitnih egzistencijalnih problema. Problem s kičmom. prenosi hayat

DJEVICA

Ovaj period može da bude veoma uspješan za Djevice koje se bave prosvjetom ili polažu neke ispite. Preispitujete svoja osjećanja prema osobi s kojom ste nedavno počeli da se viđate. Osjećanja su vam pomiješana. Više se odmarajte.

VAGA

Danas se vaš odnos sa nadređenima može u velikoj meri popraviti. Konstruktivan razgovor o vašem velikom koraku naprijed u karijeri. Danas svoju srodnu dušu možete da upoznate na nekoj zabavi ili preko vaših prijatelja. Nervoza.

ŠKORPIJA

Ukoliko danas budete povukli pravi poslovni potez, možete ostvariti značajan finansijski dobitak. Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz kontradiktoran period, sve je u stilu vruće – hladno. Moguće su nesuglasice. Glavobolja.

STRIJELAC

Planetarni aspekt u vašem slučaju može značajno da uspori dinamiku poslovanja. Posao koji ste mislili brzo da obavite može se odužiti. Prijatno iznenađenje od strane partnera. Neočekivano, ali vrlo uzbudljivo veče u dvoje. Avitaminoza.

JARAC

Nepredviđen splet okolnosti na poslu, posebno ukoliko se bavite privatnim biznisom, uslužnim djelatnostima ili ugostiteljstvom. Izlazak na proslavu može da posluži kao odlična prilika za novo poznanstvo. Bolovi u vratu.

VODOLIJA

Nestabilna situacija na finansijskom planu. Pažljivo upravljajte novcem, jer može biti nekih nepredviđenih izdataka. Povratak bivše simpatije može se odigrati kroz slučajan susret. To može dovesti do obnavljanja veze. Vrtoglavica, nađite uzrok tome!

RIBE

Ovaj dan donosi vam izazov da završite započeti projekat na vrijeme. Može doći do nepredviđenog spleta okolnosti i zakašnjenja. Planovi vašeg partnera ne uklapaju se u vaše zacrtane ciljeve, pa je moguća rasprava. Alergija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh