Svaštara

STOMAK VAM JE STALNO NADUT I IMATE GASOVE: Popijte ovaj napitak i bit ćete mirni cijeli dan

Provjereno rješava ovaj problem

Nadutost stomaka - Vecernji.hr

Kada nam je stomak nadut i uz to imamo gasove, osjećaj neprijatnosti je stalno prisutan. Evo kako da se riješite ovog problema na prirodan način.

Rješenje se krije u jabukovom sirćetu koje u sebi sadrži dva ključna sastojka za zdravo varenje i rad creva – pektin i digestivne enzime.

Pektin je skrob koji podstiče rad dobrih bakterija u crijevima i pomaže da se hrana pravilno razloži tokom varenja. Digestivni enzimi važni su za proizvednju stomačne kiseline koja takođe podstiče varenje.

Pomiješajte dvije kašike jabukovog sirćeta u čaši vrele vode i pijte to svakog dana. Stručnjacu ističu da jabukovo sirće može da riješi nadutost i koja je uzrokovana trovanjem hrane, ali za svaki slučaj pre konzumiranja ovog prirodnog lijeka posavjetujte se sa ljekarom. prenosi Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh