Svaštara

DO KRAJA MJESECA IH ČEKA VELIKA SREĆA: Ova 3 znaka čeka veliko iznenađenje – DA LI STE TO VI?

Sada je definitivno njihovo vrijeme

Sada je pravo vrijeme da se neki prioriteti u životu promjene i sve ono negativno otpusti. Planete su sada u savršenoj poziciji i savršen je momenat da sreća i lijepi događaji napokon uđu u život pojedinim osobama.

Određene životne faze koje vam više ne služe vode ka završavanju i slijedi totalni životni obrt za ova tri horoskopska znaka.

OVAN

Cijeli jun će vam biti ispunjen raznoraznim dešavanjima, ali je onaj najvažniji dio mjeseca je kraj. Za sve slobodne Ovnove, Venera će vam itekako biti naklonjena, ljubavi će biti sa svih strana, ali samo je jedna među njima prava. Ono što će vam jedino zadavati glavobolju, jeste pitanje, za koga tačno da se odlučite. Istina je da će vam se na kraju sve iskristalisati i videćete neke stvari bolje nego ikada. Postoji mogućnost želje za obnovom odnosa sa bivšim partnerom.

Zauzeti Ovnovi će svoju impulsivnosti na minimum i na taj način dovesti do stabilizacije odnosa. Nestrpljivost koju ste osjećali predhodnih mjeseci sada će utihnuti i sve će doći na svoje mjesto.

Posao i nove prilike će ići u onom smjeru kakvom se niste nadali niti očekivali, ali svakako da je pozitivno i povoljno po vas.

ŠKORPIJA

Sada je pravo vrijeme da riješite sve situacije sa partnerom. Ovaj mjesec je stvoren za raščišćavanje svih nesporazuma i početak jedne mnogo lakše i ljepše energije. Neke će se emotivne veze uozbiljiti, definisati, stabilizovati i očvrsnuti. Sada se sve svodi na komunikaciju koja poslije dobrog završetka vodi do novih planova. Možda se odlučite za život sa partnerom ili možda i za svadbu, na koju prije par mjeseci niste ni pomislili. Mnogo pozitivnih i lijepih situacija vam slijedi.

Slobodne Škorpije neće imati neku posebnu želju za pronalasnom partnera, već će se fokisirati samo na posao i novac.

STRIJELAC

Prošlih mjeseci niste bili previše raspoloženi i radosni jer su vas raznorazne stvari sputavale i gušile. Neki su imali osjećaj da svima ide a da jedino oni stoje i tapkaju u mjestu, iako nije baš takva realna situacija. Sada je pravi momenat kada će vam se sve želje ostvariti i vaš naporan rad isplatiti. Finansije ovog mjeseca dolaze u prvi plan te će se sa tim boljitkom i vaš odnos sa partnerom popraviti. Slobodni Strijelčevi će više izlaziti, pa samim tim će im se i neke zanimljive prilike pojaviti, kojima će teško odoljeti.

Postoji mogućnost obnove neke stare ljubavi koju nikada niste zaboravili. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh