Svaštara

Veliki sedmični horoskop (od 13. do 19. juna)

Sedmični horoskop…

Horoskop - Alo.rs

Ovan

Možete da se nadate značajnijem finansijskom poboljšanju u toku ovog perioda. Zahvaljujući vašoj maksimalnoj angažovanosti u poslovima. Očekujte podršku nadređenih. Ipak, povedite računa o svojim saradnicima, koji mogu biti slatkorečivi. Ne izlažite se neposrednim rizicima. Na polju ljubavi vas očekuje jako dobra faza ako ste slobodni, imaćete burne promene i avanture. Kada je u pitanju zdravlje ne bi trebali da očekujete neke veće probleme. Generalno ste snažni i energični. Međutim, treba da povedete računa o svojoj sklonosti ka porocima.

Bik

Očekuje vas generalno povoljna faza za posao, ali ipak treba da se čuvate prevelikih očekivanja. Budite realni kada su u pitanju poslovi, ali u finansijama. Kada je u pitanju ljubav imat ćete mogućnost da birate između više kandidata za vezu. Neka vas srce vodi! Ukoliko ste u vezi, sledi dogovor za odlazak na odmor na neku dalju destinaciju. Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za šećer u krvi. Takođe u ovoj fazi možete da budete skloni gojenju, pa dodatno treba da vodite računa o svojoj ishrani. Izbacite brzu hranu iz ishrane.

Blizanci

Iako se trudite da budete skoncentrisani na svoj posao, to vam baš i ne ide od ruke. Sada vam misli lete na drugu stranu, razmišljate o nekim novim planovima, koji nisu usko vezani za posao. Pred vama je faza u kojoj su moguća nova ljubavna poznanstva preko prijatelja ili u nekom bliskom okruženju. Ukoliko ste u vezi, ne podležite promenama raspoloženja. Na polju zdravlja možete da očekujete manje tegobe zbog pada imuniteta. Pojačajte ishranu bogatu vitaminima. Takođe povedite računa o svemu što je vezano za krvotok i krvnu sliku.

Rak

Na poslovnom planu konačno nećete biti preopterećeni i generalno vam sledi mirniji period. Budite ipak, oprezni sa riječima i izrazima, postupcima. Na polju ljubavi možete da očekujete novo poznanstvo koje će vas nekako zbuniti. Možda je razlog tome što ćete biti zainteresovani više no što to sami želite da priznate. Kada je o zdravlju reč, povedite računa o problemima vezanim za promenljiv krvni pritisak, kao i za kardiovaskularni sistem generalno. Izbjegavajte bilo kakav stres, izbjegavajte nerviranje.

Lav

Ukoliko se bavite privatnim poslom trenutna faza za vas može da bude malo rizična. Izbjegavajte saradnju sa osobama za koje niko ne garantuje, sa kojima niste ranije sarađivali. Na polju ljubavi imate konflikte sa voljenom osobom i to vam svakako ne prija. Rešite problem što šre, ne dozvolite da se jaz među vama produbljuje. Kada se radi o zdravlju, možete da očekujete period u kojem ćete imati manjak energije, a mogu da uslede i problemi sa probavom, stomakom i svim organima za varenje, kao i sa bešikom.

Djevica

Povedite računa ako ste planirali bilo kakvo putovanje, jer nemate dobre aspekte na tom planu. Ipak, poverenje jednog starijeg, iskusnijeg saradnika, kao i vaša odlučnost mogu vam pomoći da postignete uspeh u sklapanju ugovora. Kada je u pitanju ljubav, postoji osoba koja vam se dopada, ali je najverovatnije zauzeta. Na polju zdravlja su mogući problemi sa glavom, očima, umorom, padom koncentracije. Skloni ste i negativnim, depresivnim mislima i lošem raspoloženju. Provodite više vremena sa prijateljima.

Vaga

Očekuje vas prilika da ostvarite dodatnu zaradu ili proširenje svog posla, ako ste privatnik. Možda biste trebali biti smireniji i strpljiviji. Ova nedelja može doneti dobru zaradu. Na polju ljubavi tražite sigurnost pored osobe koja vam se dopada, i emotivno i materijalno. Važno je da partneru saopštite vaša očekivanja, da kasnije ne bi došlo do razočarenja. Kada je u pitanju zdravlje skloni ste problemima sa hormonima, štitnjačom, kao i sa genitalijama. Povedite računa ako primetite bilo kakve simptome, javite se ljekaru.

Škorpija

Ova faza nije baš najbolja za vas, pa je preporuka da se pritajite i da ne ulazite u poslovne rizike. Sada pokušajte samo započete poslove da privedete kraju. Na polju ljubavi imate neko manje razočarenje i ne osećate se baš dobro. Osoba koja vam se dopada ne preduzima očekivane korake. Budite strpljivi, jer je u pitanju samo nesigurnost. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas problemi koji se vezuju za malaksalost, nesvjesticu, nizak pritisak, pad imuniteta i generalnu slabost organizma. Ovo nije vrijeme da se forsirate.

Strijelac

Moguće je da imate neke sumnje u vezi posla koji obavljate ili nemate dovoljno povjerenja u nekog saradnika. Slušajte svoju intuiciju. U suprotnom, možete ući u veći finansijski problem. Emotivno nema promjena. Zadovoljni ste sami sa sobom, sada rešavate dileme koje su vam oduzimale dragocijeno vrijeme. Možete da očekujete manje zdravstvene probleme vezano za vaše generalne slabe tačke- predio nogu, koljena, ali i za cirkulaciju. Takođe su moguće tegobe sa viškom vode u organizmu.

Jarac

Pred vama je faza u kojoj ćete bez obzira na obećanu pomoć većinu toga morati da uradite sami. Možete biti razočarani lažnim obećanjima, ali će vas to naučiti da se u poslovima uvijek oslanjate na sopstvene mogućnosti. Emotivno ste dobar par sa Škorpijom, pa sa njom imate šanse za pokretanje ljubavnog odnosa. Ukoliko ste u vezi, niste zadovoljni partnerovom inicijativom. Odluke, uglavnom, prepušta vama! Na polju zdravlja možete da očekujete manje probleme sa nervnim sistemom, osećajem napetosti i sa grčevima u mišićima. Pored toga nema nekih većih smetnji.

Vodolija

Pred vama je period u kojem nećete biti zadovoljni poslovnim okolnostima koje vam ne idu u korist. Sada nije vrijeme da preduzimate bilo kakvu inicijativu za nove poslovne dogovore, uvođenje novih poslova. Na polju ljubavi vas očekuju nesuglasice sa voljenom osobom. Pokušajte razgovorom da prevaziđete krizu. Ukoliko u tome ne uspete razmišljaćete o prekidu. Kada je u pitanju zdravlje naglašeni su manji problemi vezani za kičmu, ukočenost, ali takođe i za zube, kosti, kožu, kosu… Za svaki slučaj se obratite lekaru ako imate dosta neuobičajenih simptoma.

Ribe

Povedite računa ako imate bilo kakve planove vezane za inostranstvo, moguće je da vam se neke stvari odlažu. Dobit ćete dosta primamljivih ponusa, ali će samo jedna od njih biti vredna truda i novca, izgubljenog vremena. Ukoliko ste u vezi ili braku na neki način vam nedostaje vaša sloboda. Ne činite nagle korake, jer se kasnije možete pokajati. Porazgovarajte sa partnerom o svojim potrebama. Na polju zdravlja vas ne očekuju značajne tegobe. Generalno se osjećate dobro i imate puno snage u sebi. Umjerena aktivnost i rekreacija vam sada mogu prijati, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh