Svaštara

Pred njima svi padaju kao kruške: 3 najšarmantnija horoskopska znaka

Najveći zavodnici Zodijaka.

Svi smo čuli (a možda i sreli) ljude koji uđu u sobu i odmah „osvoje“ sve svojom harizmom, lako sklapaju prijateljstva i uspijevaju da pridobiju pažnju čak i ako to ne žele.

Teško je biti ljut na njih i postoji nešto u njihovoj ličnosti što ih čini posebno dopadljivim.

A ko su najšarmantniji znaci Zodijaka?

Bik

Kao i svi zemljani znaci, Bik je poznat po svom praktičnom umu i posebnoj tvrdoglavosti. Ne bi se moglo reći da su to posebno atraktivne karakteristike jedne osobe. Međutim, planeta koja vlada ovim znakom je Venera, pa razumete zašto su oni na listi najšarmantnijih znakova.

Čvrsti i posebno smeli Bikovi su poznati po svojoj darovitosti. To su ljudi na koje možemo da računamo, a odlikuju ih odanost i lojalnost. Oni vole dobar život i lijepe stvari, pa znaju kako da budu lijepi i šarmiraju svojim izgledom i manirima.

Vaga

Mogli bismo reći da je Vaga najšarmantnija u cijelom zodijaku. Umiju da šarmiraju i privlače pažnju, a ovaj šarm je iskren. Njihova dominantna planeta je Venera, što utiče na njihov sklad, stil i gracioznost.

Istovremeno, pripadaju horoskopskim znacima koji su elokventni, što znači da znaju da saopšte ono što žele da kažu. Osim toga, ljubazni su i pošteni, i žele da u njihovim odnosima dominiraju smirenost i harmonija.

Blizanci

Njihov planetarni vladar ih je obdario darom komunikacije. Blizanci znaju šta i kako da kažu da bi dobili ono što žele. Takođe su poznati po različitim aspektima ličnosti, ali i po svojoj prilagodljivosti.

Umiju da „čitaju” druge, ali i da se „igraju” umom drugih da bi dobili ono što žele. Sve što treba da znate o njima je da se njihov šarm lako pretvara u igre uma, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh