Svaštara

Ova četiri horoskopska znaka maštaju o bivšima iako su u braku

​Nekad su raskidi nakon godina i godina veze neizbježni, jer ste svjesni da sa osobom sa kojom ste nećete moći da ostvarite skladan brak.

Uprkos raskidu i stupanju u brak sa nekim drugim, određeni pripadnici zodijaka nastavljaju da gaje osjećanja prema bivšima, da o njima maštaju i zamišljaju zajednički život.
Jarac

Postoje neki zvjezdani znaci koji se ne mogu natjerati da rade po nalogu čak ni svojih roditelja. Oni sami biraju svoje životne partnere i to su često ljudi koji su, iznad svega, imućni.

Dakle, dok Jarčevi biraju bogatog partnera, oni i dalje žude za svojim bivšim i iskoristili bi svaku priliku da ih vide. Oni takođe imaju tendenciju da imaju živopisne fantazije o bivšim ljubavnicima.
Blizanci

Iako su skloni flertu, malo je vjerovatno da će se Blizanci oženiti protiv želja svoje porodice.

Ipak, njihova srca će ostati uz svog bivšeg partnera za koga su se nadali da će se vjenčati. Često bi sanjali o njima i životu koji su mogli da žive zajedno, piše luftika.rs.
Ribe

Ribe često mogu da osjećaju gorko žaljenje koje dolazi nakon donošenja ishitrenih odluka zbog kojih moraju patiti.

Što se tiče srca, Ribe su emotivne i vjerovatno će imati promjenljiv odnos sa emocionalno nasilnim partnerima.

Dakle, iako bi prekinuli toksičnu ljubav i vjenčali se sa boljom osobom i dalje bi žalili zbog raskida i maštali o bivšem, što može biti štetno za njihovog supružnika.
Rak

Rakovi imaju oscilacije povjerenja, burnije od bilo kog drugog znaka u njihovom privatnom životu. Oni će imati tendenciju da sanjaju svog bivšeg onog trenutka kada se stvari u njihovom braku pokvare. Ali oni su lojalna stvorenja koja će se pobrinuti da zapravo ne varaju svog supružnika.

Ovo ponašanje sanjanja njihovog bivšeg se vremenom mijenja. Obično nakon što dobiju djecu i naprave nova sjećanja. prenose “Nezavisne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh