Svaštara

“AJDE BRE POLAZI”, SAŠA POPOVIĆ POVISIO TON NA SUZANU: Njena reakcija sve govori, bilo je sramota

Nije joj bilo sve jedno

Saša Popović i Suzana Jovanović sinoć su bili gosti kod Anastasije Ražnatović na 24. rođendanu.

Prije nego što su došli na proslavu, dali su izjavu za medije, a kako se Saši više nije pričalo, odlučio je da ode.

Međutim, očigledno je mislio kako je za njim krenula i Suzana, ali ona je bila rada da sa novinarima podijeli utiske sa svadbe njenog sina. Kada je Popović primetio da mu nema supruge, odmah se vratio i dok je povlačio za ruku rekao:

– Ajde bre polazi, mora da se zna ko je gazda kuće – povisio je Saša ton na Suzanu.

Prije toga, direktor Granda je otkrio da nije upoznao Anastasiju Ražnatović i da će ovo biti prilika da zvanično pruži ruku Cecinoj kćerki kojoj su pripremili i poklon.

– Hvala Bogu Anastasija ima sve, a mi smo joj ponijeli kovertu kao i svi ostali – rekla je Suzana.

Podsjetimo, Anastasija je negdje oko ponoći duvala svjećice na ogromnoj torti, koja je bila kao iz bajke! Cecina nasljednica je đuskala sa najdražima, dok je šarena torta oduševila sve prisutne.

Anastasija je sve vrijeme bila nasmejana, srećna, prije svega što su uz nju bili svi najmiliji, ali i dečko Nemanja Gudelj koji je sa porodicom došao iz Španije kako bi uveličao Tašin rođendan, a ujedno i upoznao Cecu i Veljka.

Mladi par je baš zaljubljen, a koliko se vole Anastasija ne želi da krije pa je na svom Instagramu objavila i fotografiju kako se ljubi sa Gudeljom.

Inače, pjevačica Aleksandra Mladenović objavila je prvi javni poljubac Anastasije i Nemanje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh