Svaštara

PRISJELO IM LJETOVANJE: NARUČILE DVA KOKTELA I DVIJE PORCIJE KRABA, PA SE ŠOKIRALE KADA SU DOBILE RAČUN

Dvije Amerikanke, majka i kćerka, odlučile su se za ručak u restoranu na grčkom ostrvu Mikonosu koji ih je skupo koštao.

Grčki otoci - Twitter

Brenda Molton i njena devetnaestogodišnja kćerka Kejla provele su dan na popularnoj plaži Mikonosa Platis Gialos. Odlučile su da ručaju u restoranu DK Ojster koji ih je preskupo koštao, a doživjele su i neprijatnosti.

Za dvije porcije kraba i dva koktela platile su skoro 600 eura, pod prijetnjom da ako ne plate, neće moći da napuste Grčku.

– Dva mohita i dvije porcije kraba ne mogu da koštaju 600 eura. Ne želim da platim taj račun – istakla je Brenda Molton obrativši se konobaru u restoranu. prneosi “Hayat“.

Stigao je i odgovor konobara:

– Ako ne platiš račun, pozvaću policiju i nećeš moći da napustiš Grčku. Lako ćemo utvrditi gdje stanujete.

Žena koja je posmatrala scenu, takođe turista, rekla je da je prethodnog dana u istom restoranu vidjela istu scenu oko plaćanja računa i da je stigla policija koja je “vjerovatno” u sve umiješana, prenosi RTS.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh