Svaštara

TEST – ŠTA PRVO VIDITE NA OVOJ SLICI: Otkrit ćemo vam kakav vas život čeka!

Ono što prvo vidite na slici otkriva koja je tajna vaše ličnosti i vremena koje vas očekuje!

Naša podsvest je misteriozna sfera, koju ne možemo baš tako lako razumjeti, ali kada se povežemo sa njom, otkrivamo neke dublje sfere i saznajemo šta se skriva u dubini našeg bića. Mnogo informacija nam dolazi vizuelno, mozakih obrađuje i daje rezultat u zavisnosti od našeg karaktera i osobina ličnosti. Ovaj zanimljiv slikovni test otkriće istinu o vama i pokazati kakav je vaš karakter, kao i šta vas podstiče u životu.

Potrebno je da pogledate sliku i kažete šta je prvo što ste primijetili na njoj.

Rješenja:

Ako ste prvi put vidjeli LICE poznatog naučnika Njutna, onda vi znate šta želite od svog života. Vaša sudbina je već formirana i sve je detaljno isplanirano. Prilično ste samopouzdana osoba sa notama perfekcionizma. Imate jasnu strategiju u ostvarenju svojih snova i smatrate da ne postoji nedostižno. Spremni ste da se suočite sa izazovima i iz njih naučite lekcije, ali ste skloni i samokritici.

Ukoliko ste prvo primijetili JABUKU, onda ste vrlo ljubazni, empatični i dragi.Imate divnu energiju kojom zrasčite i privlačite druge ljude. U vašoj duši nema mesta za zavisti loše namjere. Volite da pomažete drugima i uživate u humanitarnim aktivnostima. Privlačite iskrenu ljuba i imate nevjerovatan šarm.

Osobe koje su prvo vidjele ČOVJEKA SA KNJIGOM u rukama koji sedi, vrlo su mudre i snalažljive. Vi ste izuzetna osoba sa visokom inteligencijom. Sve oko vas je zanimljivo, a bilo kakve avanture samo pobuđuju radoznalost. Takvi pojedinci, ponekad i sami ne shvatajući kako, postižu veliki uspjeh. Ali zbog entuzijazma i prekomjerne emocionalnosti mogu lako izgubiti ono što su ostavrili. Za njih je glavni izazov kontrola emocija, ali kada to urade, sve će ići po planu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh