Svaštara

Zašto muškarci vezu žele da drže u tajnosti?

Sigurno u svojoj okolini imate primjer nekoga ko je, neko vrijeme, vezu držao u tajnosti. A možda ste i sami to nekada uradili. Možda je tako želio i vaš partner.

Ljubav - Pixabay.com

Muškarci nekada, a to se posebno odnosi na početak veze, sve žele da zadrže samo za sebe, odnosno da veza ostane privatna i da šira okolina za nju ne sazna.

Naravno, nijednoj ženi tako nešto ne bi prijalo, pogotovo ne na duže staze, a svaka se sigurno zapita zbog čega on to zapravo želi. I da, kako god da okrenete stvari, sigurno vam ništa dobro ne bi palo na pamet.

Međutim, treba da znate da stvari nisu uvijek onakve kako, na prvi pogled, izgledaju. Postoji mnogo razloga zbog čega bi vaš partner mogao da želi da neko vrijeme ćuti o vašoj vezi, a ovo su neki od razloga.

Ne želi da vaši zajednički prijatelji znaju za novu vezu
Iako prilično ružno zvuči kada neko pomisli na to da sakrije vezu od prijatelja, ipak, iza toga može da stoji činjenica da ne želi da ga uznemiri tuđe mišljenje. U suštini, on želi da izbjegne gomilu pitanja i početna zadirkivanja, kada su zajednički prijatelji u pitanju. Najbolja stvar koju, u ovoj situaciji, možete da uradite jeste da budete strpljivi. Dakle, ukoliko ste prvobitno bili prijatelji, a onda postali par, postoji velika vjerovatnoća da on jednostavno brine kako će se to odraziti na odnose unutar vaše grupe prijatelja. I zato, samo polako i strpljivo.

Brine ga njegova porodica i njihov pogled na vašu vezu
Ukoliko je porodica vašeg partnera konzervativna i ima striktne poglede u vezi s osobom s kojom bi njihov sin trebalo da bude, postoji velika mogućnost da će on sačekati neko vrijeme, prije nego im saopšti i predstavi novu djevojku. Ono što je, u ovoj situaciji, ključno, jeste komunikacija. Pokušajte da zajedničkim snagama dođete do rješenja i da razumijete vizije njegovih roditelja, a sve zarad toga da pronađete najbolji mogući način da im se približite.

Smatra da je veza “zanimljivija” kada je tajna
Vjerovali ili ne, ali mnogim muškarcima je zanimljiva i sama pomisao na tajnu vezu, pa stoga nekada odluče da svoju fantaziju i ostvare. Makar u početku. Naravno, ovo je u redu sve dok vi razumijete šta to njemu znači i dok ste sa tim saglasni, piše 24sedam.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh